Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8986415 www.bgdnes.bg

Гущеров с млада жена на морето

Бизнесменът се плацика в надуваем басейн

Харесвам Черноморието ни, България е раят, казва бившият депутат

Бившият депутат Добромир Гущеров изкарва летните си дни на частната си вила с младата си жена и част от нейното семейство, видя "България Днес".
От началото на КОВИД пандемията той е в България и по думите му от години не е стъпвал по родното Черноморие, но с днешна дата спокойствието у нас много му харесва.


"България е раят! Доста неща са се променили за добро отпреди време и това ме радва", смята Гущеров, който освен плажа не изпуска от очи и политическата обстановка, но не му се говори за нея.
"Политиката е затворена страница за мен", твърди Гущеров.
В момента дните на милионера са пълни единствено с Диана, жената, с която от пет години са семейство. И двамата имат по един драматичен развод зад гърба си. Заради Диана Русанова Гущеров-старши отслабна с цели 45 кг и вече демонстрира симпатичен външен вид за височината си.
"Единственият ми порок са цигарите, но от тях трудно ще се откажа", повтарял Гущеров.

Реклама


Освен по-малкото телесно тегло бдителни клюкари отбелязват, че Гущеров е загърбил и тузарската си линия, като на морето по цял ден движил с къси панталони, тишъртки и кецове. Той и Диана разполагат със собствен кемпер, такъми за подводно гмуркане и... надуваем басейн, в който се потапят за разхлаждане.


Според близките до двойката като типичен представител на зодия Близнаци бизнесменът имал забавна двойствена природа - хем е цар на прагматичните сделки, хем е романтична натура. Гущеров обичал да се шегува и с приятели, и с познати. Преди години той бе продуцент на "Клуб НЛО" и днес си спомня за предаването като за "завършила, но не съвсем любов". Дори текстовете на някои от песните са негови. Сред най-популярните му са "Тиха коледна" "Сватба" и "Фирмаджия".
От време на време към компанията на Диана и Добромир се присъединява и дъщерята на Диана заедно със съпруга си. На същия плаж в началото на юли тази година дъщерята на бизнесмена се сгоди за футболния национал Димитър Евтимов, след като преди това стана майка и му роди дъщеричка. Събитието бе отразено единствено от "България Днес". Мартина бе изненадана c шaтpa и мaca c бялa лeнeнa пoкpивкa нa плaжa пoд вилaтa им. "Хиляди пъти "да", каза щастливата девойка, а родителите на момичето се насълзиха от щастие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама