Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9226101 www.bgdnes.bg

НиЛо и Ники правят момче в изолация

Перфектно време за множене

 Моделката и спортистът по-влюбени от всякога

Социалната изолация се оказа перфектно време за много звездни двойки у нас и по света да се множат.

На любовни ласки залага и една от най-прочутите светски двойки в родината Николета Лозанова и Ники Михайлов, видя "България Днес".

Реклама

Близки до НиЛо и Ники са категорични, че сега е перфектен момент двамата да създадат общ наследник, за когото от години мечтаят. За никого не е тайна, че за Николета Михайлов е любовта на живота й и тя ще е щастлива да го дари с дете. Лозанова има една дъщеря Никол от брака си с Валери Божинов. Моделката, която скоро ще чукне 33 години, е в разцвета на силите си и има предостатъчно време да отгледа още поне едно дете.

От шест дни насам НиЛо и любимият й са у дома след положителен тест на вратаря за COVID-19. Пред вестника моделката сподели, че остава вкъщи с Ники, тъй като е контактна, но се чувства добре и нейният тест е отрицателен. Лозанова и Михайлов от години живеят под един покрив, но често работните ангажименти ги разделят за дълго. Сега двамата са под ключ в лъскавия си дом и единственото, за което мислят, е любовта между тях. За това говорят и моментите, които Лозанова споделя в социалните мрежи. От фотосите ясно личи, че двойката са се отдали на любовни ласки и романтични моменти.

От няколко месеца в медийните среди циркулира клюката, че Лозанова и Ники са сключили таен брак по време на почивка в Доминикана. Повод за твърдението са смененият семеен статус на моделката в мрежата и огромният пръстен с диамант, който краси ръката й. Нито един от двамата не потвърди, но и не отрече новината, което говори само едно - те вече са истинско семейство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама