Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9226147 www.bgdnes.bg

Ванга: Астероид ни удря, парите изчезват

 Разшифрована е прогнозата на петричката врачка за 2021 г.

Страх и паника ще обхванат хората заради заразата, вещае световноизвестната пророчица

Световноизвестната пророчица Вангелия Пандева Гущерова-Ванга оставя послание и за 2021 година, което вече е разшифровано. В предсказанията си Ванга е кодирала възможността огромен астероид да удари Земята. Този сблъсък може да доведе до много катастрофални последици и огромен брой жертви. Дешифроването на гаданията на покойната Ванга е оповестено надълго и широко тези дни в масовите руски медии. Според тях ясновидката от Петрич предсказва сериозни природни катаклизми за следващата година, които няма да подминат нито една страна в света.

Реклама

Всяка година, а 2021-ва няма да е изключение, броят на пожарите, наводненията, ураганите и вулканичните изригвания ще се увеличава и тяхната интензивност ще бъде по-изразена. Природните бедствия ще засегнат почти всички страни в света. Според тълкуванията природата ще започне да отмъщава на хората за тяхното невнимание и безразсъдство.

По отношение на коронавируса Ванга предсказа доста зловещ сценарий за развитие на събитията. Той ще продължи да вилнее на планетата, но хората ще умират не толкова от болести, колкото от страх и паника. Тя призова хората да бъдат силни и вменяеми, за да могат да видят решението на този проблем и да намерят ефективно лечение за смъртоносния вирус.

Една от прогнозите на баба Ванга е, че хартиените пари ще изчезнат завинаги. Според ясновидката с всяка изминала година банкнотите ще стават все по- неизползваеми. Този процес се наблюдава и днес. Хората все повече предпочитат да плащат с банкови карти и онлайн портфейли.

Ванга винаги се е отнасяла към Русия с благоговение и топлина и затова често прави прогнози за страната. В Русия петричката гадателка е на почит и често именно там разшифроват предсказанията й. Според нейните думи обтегнатите отношения между Русия, Беларус и Украйна ще останат в миналото. Ванга заявява, че страните ще намерят компромисно решение на всички конфликти и между тях отново ще цари мир.

На смъртния си одър баба Ванга прави важно изявление. Тя предсказва свят без война и болести в бъдещето на човечеството. Този свят няма да има граници, много държави ще се обединят в приятелско семейство, а хората ще живеят в мир и хармония.

Реклама
Реклама
Реклама