Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9234496 www.bgdnes.bg

Заразата прецака Сашо Роман и Сара за нов хит

Заформя се нов дует

Как да пуснем парчето в тази пандемия, като няма участия, жалва се русата фолкфурия

Легендата на попфолка Сашо Роман и русата фолкфурия Сара се оплакаха, че не могат да пуснат новото си парче заради пандемията от COVID-19. За задаващия се хитов дует разбра първо "България Днес". Песента вече е почти завършена, но вероятно няма да види бял свят, докато върлува заразата и мерките ограничават изявите на изпълнителите.

Реклама

"В тая пандемия как да пуснеш ново парче? Нали и ние, изпълнителите, трябва да изкарваме някакви пари от песните си. А като няма участия и не ходим на работа, не става. Ако се завърти само в музикалните канали в интернет, приходи от това нямаме. Сега има малко ангажименти, а заведенията работят само до 11 часа вечер. Хората са наплашени и е празно", жалва се Сара. Сексапилната певица е бивше гадже на футболиста Николай Бодуров. Преди известно време тя дори го възпя в своето парче "Любов или не", което се върти в телевизията на Митко Димитров-Пайнера.

"Със Сашо Роман работим заедно в последните 2 години по морето в Созопол. Много е весело с него. Познаваме се отдавна. Идеята за песента беше моя. Работното заглавие засега е "Вреден навик". Парчето ще е бързо и игриво. Трябва да има купон все пак. Надяваме се след Нова година да може да го представим", добави още талантливата изпълнителка.

Тя бе голяма фенка на ЦСКА, докато нейният бивш възлюбен риташе за "червените" и дори бе капитан на тима. Сега признава, че вече не следи толкова отблизо отбора.

"Гледам мачове, когато имам време. В дербито между ЦСКА и "Левски" в събота ще съм за който бие", дипломатично отговаря сексбомбата.

Атрактивната фолкфурия и Бодуров се запознават на частно парти преди време. Днес са само приятели. Бившият защитник на националния отбор има друга жена до себе си - Вероника Стоева. През януари тяхната дъщеричка Никол ще навърши 4 годинки.

Реклама
Реклама
Реклама