Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9262607 www.bgdnes.bg

Божинов налази Ариа

Бившата на Динко Динев е новата любовна мишена на футболиста

Перфектната любовна комбинация е между футболист и плеймейтка или певица.

Валери Божинов уцелва и двете с един удар. Футболистът е хвърлил око на хитовата чалга звезда Ариа, която до преди няколко години беше известна като плеймейтката Мария Цветкова. Божинката, който е отявлен фен на попфолка и неговите изпълнителки, побърза да похвали Ариа за новото й парче "Имаш всичко", което е дует с македонеца Милен Велиоски. Двамата пеят на сръбски, а именно тези песни са слабост на Божигол. Футболистът на "Левски" побърза да сподели песента и да напише послание.

"Топ! Феноменална! Перфектна!", пише Валери на новата си мишена.

Това не е първата задявка между двамата. Според мълвата след раздялата си с Динко Динев Ариа, която тогава все още се подвизава като Мария, се опитва да се метне в обятията на Божинката. Това става в крайно неподходящ момент, когато футболистът става баща за втори път от тогавашната си съпруга Николета Лозанова. Желанието за флирт от страна на Ариа не се нрави на Валери и той я отразява.

Реклама

Сега нещата стоят по различен начин. Валери е напълно свободен и необвързан. Ариа успя да се отърси от миналото си с Динев благодарение на успешната си чалга кариера. И сега Божигол атакува. Всяка снимка в социалните мрежи на певицата е лайкната от нападателя. Валери не пропуска да хареса видеата и секси кадрите на Ариа. От своя страна певицата е по-предпазлива и не си позволява поне публично да харесва Божинов.

Мария е известна с разкрепостеното си сценично поведение. Тя не веднъж е изтипосвана от фенове в скандални пози по време на участие. Цветкова стана известна, когато е едва на 18 г. През 2008 г. тя печели конкурса "Мис Плеймейт" и няколко месеца по-късно стана жената в живота на Динко Динев, който по това време е женен. След като се разведе и заживя с Мария, тя му роди син. Скоро след това се разделят. Ариа се мести в София заедно с детето и издръжката от Динев. Името на изписаната красавица е свързвано и с Павел, настоящия мъж на Преслава и бивш на русата Златка. Аферата им е кратка. След раздялата им певицата намира утеха със Стайко Стайков, син на бизнесмена Миню Стайков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама