Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9359134 www.bgdnes.bg

10 бона за образование хвърля Мис Еротик

Кари Ермакова завършва два колежа едновременно, плаща ги от заплатата си на касиерка

Над 10 000 лв. за две висши образования в два частни колежа в София хвърли Мис Еротик Кати Ермакова. Едното обучение е свързано с мениджъмънт и управление, а другото е за фитнес инструктор и спортна подготовка.

Реклама

Новината съобщи пред "България Днес" обявената за най-добър еротичен модел Кати, която е носителка и на титлите Мис Лом и Мис Северозапад. Ермакова сама платила за ученето си със заплатата си като касиер в заведение за бързо хранене в столицата, в което работи.

"Върнах се на работа на 13 май, след първоначалното затваряне на държавата два месеца по-рано. Оттогава съм постоянно на работа, въпреки че не сядат клиенти в обекта, а се пазарува и доставя само за вкъщи. Ангажиментите не са намалели, особено както учениците учат онлайн от домовете си и се купува повече готова храна", сподели пред вестника манекенката.

Едната специалност била с продължителност три години, а другата с 12 месеца по-малко. Пресметнато в заплатени семестри, общата платена сума варира около 10 000 лв. Инвестиция, която Кати сама решила да вложи, а по-късно да пожъне високи резултати.

"Скоро ще се отвори още един обект за бързо хранене в София от същата верига и там ще се преместя като управител. Именно затова учех този мениджмънт и управление, за да ми бъде от полза. Дотогава ще продължа да работя на касата, заплащането и отношението са чудесни", допълни Кати Ермакова.

И докато инвестира в себе си и образованието си, миската не оставя на заден план и любовта. Кати често отскача до родния Лом, където прекара коледните празници и най-вероятно ще посрещне и новата 2021 година. Идването й вкъщи е продиктувано не само от любовта й към семейството, приятелите и родното кътче, но и от местен младеж, с когото от няколко месеца Кати се вижда.

Реклама

"Засега не е нищо сериозно, така е по-добре и за двамата. Така че все още търся голямата любов. Въпреки че ми е още доста рано за мъж и деца", смее се моделката.

Ермакова обмисля в следващите няколко години възможността да се върне за постоянно край Дунава. Но само при положение че отвори собствено заведение за бързо хранене или ресторант, който да управлява. И, разбира се, когато вече се е задомила и има деца.

"София предполага много повече развитие за младите. Но след няколко години нещата може и да се променят. Нямам търпение ситуацията да се нормализира и да отида на една екскурзия до Банско, а после и до чужбина", споделя нетърпението си пред вестника модната повелителка на Северозапада.

Реклама
Реклама
Реклама