Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9404351 www.bgdnes.bg

Азис и Софка в дует за Банго Васил

 Ромските звезди с хитов онлайн концерт, Иво Димчев стигна до Филиповци

Чутовно онлайн парти готвят Азис и Софи Маринова за Банго Васил.

На живо в мрежата двете попфолк звезди ще посрещнат ромската Нова година с най-големите си хитове. Това споделя самият Азис, за когото това ще е вторият голям онлайн концерт.

За своя дуетна половинка ромският славей е избрал Софи Маринова, с която са в приятелски отношения от години и дори имат общи парчета. Ромската перла няма много ангажименти напоследък и с радост е приела поканата на колегата си. Двамата обещават диви чалга ритми и добро настроение за радост на почитателите на лекия жанр и ужас на противниците му.

Реклама

В навечерието на Коледа, 23 декември 2020 година, кралят на фолка Азис заедно с бенда си изненадаха почитателите с първия онлайн концерт на живо. До този момент подобни концерти, излъчвани в България по време на пандемията в сайтовете за видеосподеляне, събираха между три и седем хиляди потребители. Азис успя да създаде прецедент в шоубизнеса, след като бе гледан от колосалните 153 143 устройства само в една от платформите, в които се излъчваше концертът му. Като се има предвид, че в тази бройка не са отразени зрителите от чужбина, които със сигурност не са малко, както и хората, застанали пред всяко устройство, публиката наистина добива огромни размери. По време на изпълнението си звездата изненада всички, като рецитира Шекспир, пя народни песни, изпълни златни хитове от българската естрада и разчувства родолюбците, като разтърси ефира с "Кой уши байряка". За ромската Нова година Краля на фолка е нахъсан да повтори зашеметяващия успех с галаконцерт в интернет със Софи Маринова. Феновете им са нетърпеливи да узнаят дали със Софка ще покажат и други таланти на сцената освен певчески.

Докато Софи и Азис се готвят за пореден успех в мрежата навръх Банго Васил, друг от най-колоритните ни артисти спретна домашно парти в дом във Филиповци. Иво Димчев не дочака Васильовден и зарадва семейство от квартала с изпълнения на живо. Видео от домашното парти взриви мрежата. Димчев пее в спортен екип и тигров елек на фона на тежки завеси, докато обитателите на шикозния дом пляскат в ритъм. За пореден път Иво доказва, че е сред най-нетипичните артисти у нас, след като за няколко месеца извървя пътя от изпълнения на роял в

Националната галерия до щур купон в ромския квартал.

В последно време и 100 Кила се е присъединил към Димчев и двамата правят щури партита по домовете на почитателите си. Рапърът и артистът, които направиха обща песен "Баница", са нетипична, но неочаквано добра комбинация, смятат почитателите им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама