Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9530856 www.bgdnes.bg

Последната плеймейтка си маха силикона

 Мама ме лъжеше, че гърдите ми сами ще пораснат, споделя Ева Славова

Горчиво съжалява за надутите си устни последната Мис Плеймейт Ева Славова.

Подведена по тогавашната мода, преди десет години красавицата слага силикон в устните. Към днешна дата блондинката признава, че съжалява за избора си и тази година ще поправи грешката. За целта Ева трябва да се подложи на нова оперативна намеса, която е доста по-сложна от предишната. Махането на силикон е трудна операция, болезнена и рядко мацките се навиват да легнат под ножа с тази цел. Ева ще рискува в името на красотата и е категорична, че повече интервенции с цел уголемяване на устата няма да прави.

Реклама

"Преди десет години участвах в едно предаване, където спечелих парите, нужни ми за операцията. Много исках тогава да си променя устните. Отчитам го като грешка" - искрена е сексапилната танцьорка, която краси последната корица на родното издание на мъжката библия "Плейбой".

Освен в устните Ева има силикон и в гърдите, но тях си ги харесва. Тя признава, че малките гърди не са я комплексирали, но с по-големи се чувства по-добре. Напълнила е пазвата, за да се харесва тя самата, а не за да прави впечатление на мъжете.

"Много е смешно, че до късно, бях над 20 години вече, мама ми казваше, че гърдите ми ще пораснат. Родих дете и това така и не се случи и взех нещата в свои ръце" - с чувство за хумор споделя Славова в мрежата пред един от най-известните влогъри у нас - Чефо.

Хубавицата признава още, че е участвала на конкурса "Мис Плеймейт", за да се възползва от шансовете, които състезанието може да й предостави. Популярността, която натрупа, взимайки лентата, ще е от полза в следващите й проекти, свързани с хореографската й дейност. Ева се занимава с танци от години и иска да трупа все повече опит в сферата и да успява да развива таланта и кариерата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама