Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9701727 www.bgdnes.bg

Гришо пръска хиляди долари за бижута

Тенисистът купува накити не само за любимата си, но и за себе си

Ден преди старта на Мастърс 1000 Гришо си направи скъп подарък.

Пореден талисман за късмет добави тенисистът към колекцията си от бижута. Този път Гришо заложи на медальон. Висулката е от специална лимитирана серия 14-каратово злато. Димитров си избра комбинация от лилави, жълти, бели и шампанско диаманти. Цената на подобен малък медальон варира между 1500 и 2200 долара.

Само ден преди да се изправи срещу Ян-Ленард Щруф (Германия) в последната среща от програмата на централния корт в Монте Карло, Гришо се похвали в мрежата с новата си придобивка. Най-добрият български тенисист има афинитет към стойностните бижута. Освен за половинката си Лолита Григор често купува бижута и за себе си. По-рано тази година в Мелбърн звездната двойка направи впечатление, че носи еднакви гривни, изработени от известната френска компания "Картие". Тогава тенисистът и гаджето му се появиха с гривни от популярна колекция на марката, направени във формата на пирон. Накитите са изработени от 18-каратово злато, а цената им започва от 2 хил. долара и достига колосалните 100 хил.

Реклама

Неотдавна Гришо разкри и значението на многоцветните гривни, които не сваля от ръката си. Той призна, че повечето са подарък от близките му и ги смята за талисмани.

"Част от гривните са от семейството ми - обясни българинът. - Майка ми ми подари едната доста отдавна. Символизират важните неща в живота - семейството, здравето, живота като цяло", разкрива Григор Димитров.

Половинката на тенисиста Лолита прикова вниманието на медиите с последното си лайф включване в инстаграм. Въпросите, с които беше заливана, са свързани основно с отношенията й с Григор. Рускинята предпочете да отговаря лаконично или да заобикаля въпроси, свързани с личния й живот. Лолита призна, че до този момент не е била в България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама