Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9800961 www.bgdnes.bg

Ще има ли втора принцеса Даяна през юни? advertorial icon

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл “дезертираха” от британския кралски двор, но животът им все още вълнува хората по цял свят. Това е разбираемо, имайки предвид, че говорим за членове на най-известната благородническа фамилия в света.

Хари и Меган вече имат едно дете - Арчи, но по време на интервюто си пред Опра Уинфри разкриха, че този път очакват момиче. Различните букмейкъри вече дадоха начало на залаганията, как този път Хари и Меган ще кръстят второто си отроче. Един от тези оператори е Bwin, който е сред лидерите в бранша. Кликнете тук, за да научите повече за тази австрийска компания.

Нова Принцеса Даяна - дали е възможно?

Една от най-дискутираните теми сред обществото е следната - ще кръсти ли Принц Хари първата си дъщеря на своята покойна майка Лейди Даяна? Тази невероятна жена ни напусна по трагичен начин през 1997 година, когато автомобилът ѝ катастрофира фатално във френската столица Париж, преследван от папараците. Не е тайна обаче, че двамата братя Уилям и Хари, макар и вече водещи доста различен живот, продължават да изпитват голяма любов към своята майка.

Все повече букмейкъри включват името “Даяна” сред възможните опции за дъщерята на Хари и Меган. Разбира се, на този етап всичко това са предположения, защото единствено двамата влюбени знаят как ще кръстят дъщеричката си. Има обаче немалко залози, направени от любителите на хазарта, че именно Даяна ще бъде избраното име.

Има обаче друг фаворит за име на момиченцето

Британските букмейкъри определят името “Александра” като фаворит №1 за име на очакваното момиченце. Причината за това е съвсем семпла - смята се, че Хари и Меган ще искат и името на второто им дете да започва с буквата “А”. След Арчи, дали пък на бял свят няма да се появи и Александра? Това определено е едно наистина хубаво име.

Една далеч по-смела теория

Има предположения, че Хари би могъл да кръсти дъщеричката си на своята баба и самата кралица на Великобритания - Елизабет II. Това обаче сякаш не изглежда толкова вероятно, особено след всичко, което Хари и Меган разказаха в скандалното си интервю пред Опра Уинфри и напускането им на кралския двор. По всичко личи, че отношенията между тях и кралския двор не са никак добри, поради което не ни се вярва, че името “Елизабет” изобщо е сред възможните варианти за име.

Майката на Меган също е в играта

Има предположения, че Меган Маркъл би искала да кръсти първата си дъщеря на своята собствена майка - Дория. Някои букмейкъри дават коефициент от 25:1, че това ще се случи. Меган не е в никак добри отношения със своя баща, но за сметка на това не крие, че обича безумно майка си. Дали пък това няма да бъде една голяма изненада в случая?

Едно наистина специално име

Името “Алегра” е считано за един от скритите фаворити, що се отнася до очакваната дъщеричка на Хари и Меган. А добра причина за това не липсва. Смята се, че самата Лейди Даяна е харесвала ужасно много името Алегра, като дори е била решила да кръсти така своята дъщеря, ако някога има такава. Имайки предвид обичта на Хари към неговата майка, нищо чудно Алегра да се окаже големият победител в случая. Определено това е една интригуваща опция.

Може пък отново да има изненада

Тук е моментът да ви напомним, че никой от букмейкърите не успя да познае името на първото дете на Хари и Меган - Арчи. Поради това не се изключва вариант отново да останем изненадани. Хари и Меган вече доказаха, че знаят как да ни изненадат. Предположения от страна на букмейкърите винаги ще има, но често и те самите не успяват да направят правилните предвиждания.

Реклама
Реклама
Реклама