Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9814494 www.bgdnes.bg

Бъдещ татко с бременно коремче

На 2-рия месец от връзката вече чакат бебе 

Тодор съпричастен с половинката си Виктория 

Бъдещ татко се снима с коремче, за да покаже съпричастност и подкрепа към бременната си половинка.

Фризьорът Тодор Минчев и любимата му Виктория от Велико Търново очакват през следващия месец първото си детенце и с наближаването на щастливото събитие решават да заснемат забавна фотосесия. "Искахме да направим нещо положително, защото напоследък живеем в свят на негативизъм, особено покрай пандемията. Затова и направихме кадри сред природата, на които съм уж бременен. На други снимки бръсна краката на приятелката ми, като машинката и бръсначът са послание, че предавам занаята на бъдещото си дете. Много се забавлявахме по време на фотосесията и мисля, че тя носи едно усмихнато послание. Солидарността е чувство на единство в разбиранията и взаимна подкрепа", разказа пред "България Днес" Минчев.

Реклама

Терминът за появата на бял свят на бебето е 3 юли тази година, но бременността се развива по-бързо и се очаква то да се появи по-рано. "Новата дата на щастливото събитие е 18 юни, а тя е много специална за мен. Тогава рожден ден имаме аз и майка ми, а и на същата дата преди година отворих фризьорския си салон. Така че вероятно ще имаме четворен празник", сподели още щастливият бъдещ татко.

Минчев в продължение на 7 години е живял и работил в чужбина - Великобритания, Шотландия, Норвегия и Нидерландия. В крайна сметка решава да се върне в България и започва работа в салон в София. Точно преди началото на пандемията напуска и се установява във Велико Търново, където продължава да е и в този момент. "С Виктория се познаваме от много отдавна, но когато се върнах във Велико Търново, се случиха нещата. И бяхме едва от 2 месеца заедно, когато разбрахме, че е бременна. Всичко беше умишлено, разбира се,защото много силно го искахме", добави Минчев, който има опит във фризьорството повече от десетилетие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама