Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9835803 www.bgdnes.bg

Любо Ганев нареди нови зъби

Промениха ми се говорът и изражението, но вече свикнах, казва волейболната легенда

С чисто нова усмивка вече грее волейболната легенда Любомир Ганев. 210-сантиметровият исполин си смени зъбите. Това призна самият той пред "България Днес".

Реклама

Любо дълго време е имал проблеми със старата захапка, след като неволно е скърцал с нея през нощта. Зъболекари дори са го уплашили, че може без време да остане без нито един зъб в устата. Ганев дълго е умувал дали да се подложи на сложната интервенция, но в крайна сметка се е престрашил.

Един от първите, които видяха новата визия на президента на Българската федерация по волейбол, бе диджей Теди Джорджо. Именно той подгрява домакинските мачове на националния отбор в залата. Тяхна обща снимка се появи в публичното пространство, а Ганев изуми феновете с големи бели зъби и широка усмивка.

"От преди месец ги сложих - разкри Любо пред "България Днес". - Имам много силна захапка. Когато спя нощно време, си търкам зъбите. Бях на ръба, ако не го направя сега, да остана без никакви зъби. Старите от 18 милиметра бяха стигнали до 4 мм. Още като млад в Италия ми бяха казали за този проблем с търкането и захапката. Трябваше да спя с гумени работи като на боксьорите, но не се съгласих. Времето не прощава на никого, затова започнах да работя върху тях", разказа 55-годишната спортна легенда. Той все пак призна, че процесът по смяната на зъбите му не е завършил. Тепърва усмивката му трябва да стане още по-хубава.

"Тези зъби са временни. Не е финалният процес. Много съм доволен. Надявам се следващите няколко месеца всичко да се финализира. Така ще изглеждат. С подобна височина. Свикнах вече с тях. Променят се говорът и изражението на лицето. Първите няколко дни беше много терсене. Но вече трябва да съм и представителен. Не трябва да излагаме федерацията", каза с типичното си чувство за хумор Ганев.

Мнозина веднага го оприличиха с футболната звезда Благой Георгиев, който преди няколко години лъсна с бяла усмивка. Джизъса сам призна, че е дал 20 хиляди евро за операцията в Русия. Бившият национал каза още, че държал зъбите му да са бели и перфектно равни, каквато била модата в последно време. Не били импланти или фасети, а нещо като коронки, които се правят с пълна точност по неговите зъби. Ганев не е прибягвал до чуждестранни зъболекари, а се е доверил на наши специалисти.

"Радвам се, че намерих добри специалисти. Те са от Русе, но работят в София. Брат и сестра. Отдавна се канех да го направя, но понеже знам, че ще отнеме много време, не ми позволи да го направя по-рано. Ангажиран съм с пътувания, но вече сме направили график", добави още Любо.

Реклама
Реклама
Реклама