Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9911968 www.bgdnes.bg

Най-голямата БГ звезда Васил Найденов: Не ме е страх от индийския щам!

Ваксиниран съм, ще работя цяло лято, после може и в Гърция

"Не ме е страх от индийския щам! Ваксинирам съм и всички около мен също са ваксинирани." Това сподели топзвездата на българската естрада Васил Найденов, който няма да почива цяло лято, тъй като графикът му е пълен с участия.

Напоследък епидемиолози у нас и по света бият тревога, че е възможна нова вълна от коронавирус заради индийският щам, който все по-често е засичан в Европа. Подобна мутация на вируса бе открита и у нас при лекар, контактувал с чужденец.

Реклама

През миналата година Васко Кеца на няколко пъти се среща с коронавируса, макар самият той да не се разболя. Това се случи на човек от екипа му, поради което на певеца му се наложи да пази дълга карантина вкъщи. Самият той тогава сподели, че му е било много неприятно да стои затворен, но се съобразява с изискванията.

Вирусът провали и мегаконцерта, който певецът трябваше да направи по случай юбилея си в Зала 1 на НДК. На него бяха поканени всички знаменитости от родната естрада, но за съжаление, събитието не се състоя.

След отпускане на мерките Васил Найденов се завърна триумфално към сценична дейност, като непрекъснато си правеше тестове, за да е сигурен, че не се е заразил. Сега е решил кардинално проблема, като се е ваксинирал. За момента се предполага, че ваксините и тези, които са прекарали болестта, са защитени от новата мутация.

Междувременно стана ясно и че Найденов най-сетне ще приключи ремонта на жилището си и е решил да направи грандиозно парти за края на строителните работи, потвърди пред вестника симпатичният импресарио на певеца Ивайло Манолов.

"Вижда му се краят", засмя се той от гръцкия плаж, където в момента подготвя лятната си вила. Върне ли се, с Кеца тръгват по участия, а малко по-късно със сигурност през септември за рождения ден на изпълнителя ще си починат в Гърция.

Самият изпълнител най-сетне взе накуп и трите пенсии, които му отпусна държавата за особени заслуги към нацията. В списъка бяха включени 63-ма творци. Между тях бяха приятелката на Васил Найденов - Богдана Карадочева, Марги Хранова, Митко Щерев и много други.

Реклама
Реклама
Реклама