Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9915104 www.bgdnes.bg

Любо Нейков и "Комиците" правят комедиен сериал

Държат проекта в пълна секретност, ще видим актьора и в "Татковци"

В пълна секретност топактьорът Любо Нейков и неговите приятели от "Комиците" работят върху комедиен сериал, разбра "България Днес". След като бъде завършен, той ще бъде предложен на някоя от телевизиите. Новината бе намекната преди време от Христо Гърбов в интервю пред вестника.

"Надявам се комедийният сериал, който в момента мисли Любо Нейков за нашата групичка, да тръгне по-скоро. Това ще е спасението ни от пандемията. Иначе комедии по телевизията няма. На самия него също много му се "появява на екрана", но най-вече му се играе във филми. Има обаче едно наум в главата", каза Гърбов.

Реклама

Самият Нейков отказа да коментира темата, но не отрече, че той и колегите му снимат. Макар в последните години да бяха направени много български сериали, съвсем малко от тях бяха хумористични. След фурора и многото сезони на "Столичани в повече", сега очевидно отново предстои да гледаме смешки със същите изпълнители. Какви и за какво ще са сериите, предстои да видим.

Иначе самият Нейков влезе в "Откраднат живот", макар и само за няколко серии. В момента сценаристите на новия сериал "Татковци", който ще се излъчи по Би Ти Ви, също обмислят реплики и за комика, който винаги е твърдял, че най-важната роля в живота му е тази на баща.

В същото време Нейков обмисля и нови варианти на шоуто "Комиците", което вече измести късното шоу на Николаос Цитиридис, поне за лятото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама