Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9942968 www.bgdnes.bg

Санта Китана искрено и лично: Мама плаща за скандалните ми клипове!

Нямах предни зъби, бях с 12 кг отгоре, признава певицата 

Нетърпящата дрехи (че и бельо) по себе си Санта Китана реши да се разголи и в личен план.

Скандалната певица доби бърза слава благодарение на онзи клип, в който съвсем гола кърши снага между мъже и жени, също разголени като нея. Оттогава певицата пусна още 1-2 песни, но засега не е успяла да надмине себе си. Санта реши да разкрие какво всъщност се случва около нея в откровен разговор с феновете си.

"Смятам, че съм толерантна, модерна, уверена и достатъчно умна, за да контролирам слабостите си и да развивам качествата си", започва тя.

Реклама

26-годишната танцьорка и изпълнителка не ще открито да каже има ли си, или няма приятел - въпрос, който страстно вълнува част от феновете й, но загадъчно казва: "Никога не съм сама". Освен това бързо попарва надеждите на мъжете да я спечелят, като твърди, че по-добре мъжът "да пусне лотария - по-вероятно е там да спечели".

Сексбомбата разправя, че няма снимки от тийнейджърските си години, защото имала основателна причина - не приличала на сегашното си "аз".

"Само мога да се опиша - бях пълна, 12 килограма повече от сега. И нямах предни зъби, защото си ги счупих", шокира с признание Санта.

Феновете понякога я закачат, че изглежда не на 26, а на 35 г. Ето какво им отговаря цапнатата през устата певица: "Според мен изглеждам 53-годишна, не 35. Добре, че цицките минават за 26-годишни, че я окъсах..." Докато феновете й се забавляват, някои отбелязват, че Лили Иванова например не би коментирала "цицките" си.

Провокативното й държание не било проблем за родителите й. Нещо повече! "Мисля, че отдавна стана ясно, че майка ми пише сценариите за моите клипове и тя ги плаща. В последния реализиран клип имаше сцена, която отказах да се заснеме!", хвърля бомбата Санта Китана.

Реклама
Реклама
Реклама