Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9953789 www.bgdnes.bg

Коцето и Фънки вземат пенсиите с пистолет

На тях им е забавно! 

Предрешени като лелки, двамата шегаджии грабят пощата 

След няколко дни, когато тръгнете към пощата или банката, за да си получите пенсията, много внимавайте! Оглеждайте се за две съмнителни лелки, които са въоръжени и опасни.
Едната е висока, с кестенява къса коса, дънкова пола и синя блуза, а на врата си е вързала лилаво шалче. Другата е ниска, с огромни пропорции, руса прическа тип "паница". Ползва силно червило по устните и бузите, носи разноцветна рокля и има татуси по ръцете. Но не облеклото на двете дами е проблемът. Проблемът е, че имат пистолет и с него заплашват пенсионерите, тръгнали за пенсии.
Не се плашете! "Първата" лелка е Коцето, "втората" е неговата дружка Фънки.


Чалгаджията и металягата Димитър Ковачев са във вихъра си в поредна видеоизцепка, с която забавляват феновете в онлайн пространството.
В краткото клипче неразделните шегаджии приближават опашка пред гише, където пенсионери се редят, за да си получат месечните парични суми. Предрешените звезди не издават намеренията си - Коцето върви устремено напред, а Фънки си вее с ветрило.

Реклама


Двете бандитки не спират на опашката, а продължават напред, което кара останалите да надигнат глас. В същия момент с бързината на каубой Коцето вади револвер и кара всички да отстъпят назад. Фънки продължава да размахва ветрилото пред себе си, но вече се е нахилил и едва се сдържа да прихне.


Темата с пенсиите е чувствителна точно сега. Както стана ясно, именно през юли ще започне изплащането на осъвременените с 5% пенсии, които са отпуснати до 31 декември 2020 г. За дванадесети пореден месец всички ще получат и еднократната помощна допълнителна сума от 50 лева, която струва на бюджета над 100 млн. лева месечно.
Промените на трудовите пенсиите идват по т.нар. швейцарско правило, но не всички ще получат 5-те процента увеличение.
Пенсионерите ще могат да се информират за новите размери на пенсиите си след 1 юли чрез електронната услуга "Справка за издадени пенсионни разпореждания по ЕГН и ПИК" на интернет страницата на Националния осигурителен институт (НОИ).

Врагове станаха първи дружки

Димитър Ковачев-Фънки и Константин са една от най-нетипичните приятелски двойки в родния шоубизнес. Единият пее "Ти си само осми клас" и върти чалготеки, другият е заклет рокаджия и години наред се обявяваше за върл анти-чалгаджия. Нещо като "червен до 1989-а, син след 1997-а" - феномен, който сме виждали в родната политика.
Двамата завързаха нетипичното, но крепко приятелство още преди 3 години по време на общото им участие в "Като две капки вода".
Двамата са близки не само за пред камерите, те са нонстоп заедно и се кефят на компанията си и близкото си чувство за хумор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама