Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9956826 www.bgdnes.bg

Девет "Мис България" на ревю на талантлив български дизайнер

"Щастлив съм, че с подкрепата на колегите ми от Code Fashion TV, сбъднах детската си мечта". Това бяха първите думи на Антон Узунов, след като получи престижната статуетка за "Бързоразвиващ се дизайнер/бранд" на престижните награди Code Fashion Awards.
През годините, талантът на креативния дизайнер, личи в колекциите, които твори и от популярните личности, които са негови клиенти. Ревютата му са истински спектакъл, вдъхновен от живота, приятелите и всички онези малки нещо, които докосват душата му.
Неговият ентусиазъм и желанието да се развива, го подредиха сред безспорните имена на търсените дизайнери в България. Успехът му е безапелационен и доказателство за това е грандиозното ревю спектакъл на тазгодишните награди на модната българска телевизия.
Code Fashion Awards започнаха с една магия от красота, емоция и български дух. Официални тоалети на Antony Langountin и бижутата на „Магията на българската роза“, впечатлиха всички. Модели бяха едни от най-красивите жени у нас – носителките на титлата Мис България през годините - Мис България Венцислава Тафкова 2021, Мис България Теодора Мудева 2018, Мис България Тамара Георгиева 2017, Мис България Марина Войкова 2015, Мис България Ромина Тасевска 2010, Мис България Роси Иванова 2005, Мис България Ваня Пейчева 2000, Мис България Елена Ангелова 1999, Мис България Наталия Гуркова 1998.
Естествени материи, коприна и феерия, бяха представени на фона на изпълнението на Ива и Велислава Костадинови. Под звуците на народната песен “Кавала” и аранжиментът на Светлин Къслев, чаровните носителки на титлата Мис България, пресъздадоха духа и красотата на българката.
Стилната на колекция на младия талант Antony Langountin и Магията на българската роза, беше в подкрепа на две благотворителни каузи – „Искам бебе“ на Радина Велчева и каузата на Български лекарски съюз, с подкрепата на Ники Кънчев, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и доброволческите организации е инициативата за финансово подпомагане на децата на починалите от Covid-19 медици под надслов: “За децата на героите в бяло”.
Вдъхновен от българските традиции и от уханните полета с роза дамасцена., творецът създава спектакъл от минало и бъдеще. Музата го завладява, а новите проекти ще продължат в посока на красота, сила и благотворителност!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама