Реклама
https://www.bgdnes.bg/da-pomognem/article/9812305 www.bgdnes.bg

Рошко с първи стъпки, 1000 лева нужни за спасението му (СНИМКИ И ВИДЕО)

Първи стъпки след операцията направи кучето Рошко!
Преди дни "България Днес" ви разказа как четириногото животно обедини жителите на столичния квартал "Изток". То беше блъснато и изоставено на улицата, но с общи усилия на хора беше спасено и транспортирано до ветеринарна клиника. В същото време институции и екоорганизации показаха тревожно бездействие.


В четвъртък кучето за пръв път беше изведено на разходка след успешната операция по-рано през седмицата. То опита да направи първите си крачки с подкрепата на медиците, които го придържаха с колани. Рошко се уморява бързо не само заради нараняванията си, но и защото е установено, че е на 17 години. Въпреки това прогнозите са оптимистични, че ще сте се възстанови и ще може да се движи самостоятелно. А и в момента се чувства наистина добре, тъй като е обгрижван.

Реклама


По време на безпрецедентна акция хора с добри сърца събират около 1000 лева за лечението и престоя на животното с прочувствени очи във ветеринарната клиника. Необходими са само още 1000 лева, за да бъдат покрити всички разходи към клиниката.


Ако историята на Рошко ви докосва, може да помогнете да бъде събрана неголямата сума, която остава, за окончателното му спасение. Това може да се случи чрез дарителска сметка:

Paypal: dobrohrumvane[at]abv.bg
Банкова сметка: ПРОКРЕДИТ БАНК ЕАД BIC: PRCBBGSF IBAN: BG27 PRCB 9230 1049 0611 16
В основание за плащане задължително впишете името на животно. В случая Рошко е записан като пациент номер 10739.

Повече информация можете да получите на телефона във ветеринарната клиника "Добро хрумване" - 0896 604 887, или на адрес: ул. "Пиер Дегейтър" 10Б.
В момента се търси и къща с двор, в който Рошко да живее. Защото да се върне пак на улицата, вече е много опасно за него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама