Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13658099 www.bgdnes.bg

Нова кралица на "Олд Трафорд"

Забицер води секси моделка в Манчестър

"Манчестър Юнайтед" направи двоен удар в последния ден на трансферния прозорец. Освен че си осигури заместник на Кристиан Ериксен на терена в лицето на Марсел Забицер от "Байерн", се сдоби и с нова любимка на феновете.

Привържениците на "червените дяволи" очакват с нетърпение появата на "Олд Трафорд" на годеницата му Катя Куне.

Реклама

Блондинката и футболистът са заедно от 2017 г. Две години по-късно станаха родители на малката Мери Лу. Забицер предложи брак на половинката си през 2020-а, но двамата все още не са вдигнали сватба.

Когато не аплодира любимия си на стадиона или не гледа детето им, Катя е заета с кариерата си на модел и телевизионен водещ. Докато нейният партньор пробиваше в "Байерн", Катя спечели германската публика, като спечели телевизионното риалити шоу Bachelor. Успехът я изстреля до суперзвезда и доведе до ролята й на посланик на куп известни марки.

Но преди живота си като модел и футболна съпруга Катя прекарва детството си в родната Украйна. Премества се в Германия, за да следва. В живота й не всичко е само блясък. Тя почти губи зрението си заради проблем с роговицата. В един момент лекарят й казва, че има вероятност да не може да вижда много по-далеч от 5 см. Блондинката трябваше да претърпи три операции, за да спаси зрението си.

Реклама
Реклама