Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13676060 www.bgdnes.bg

Ултраси пребиха сина на бивш футболист

Пореден скандал с футболни фенове разтърси обществеността във Варна. Ултраси на "Спартак" са пребили сина на бившия футболист на "Черно море" Пламен Тимнев. Случката се е разиграла в кв. „Левски“ около 9 часа снощи.

Никола Тимнев е футболист в школата на "Черно море".

„Бяха четирима с черни фланелки с надпис „1918“ и с маски, разказа пред Vsport.bg роденият през 2009 година талант на „моряците“. - Виждаха им се само очите. Хванаха ме в градинката в близост до бар „Мокатини“ на ул.“Мир“. Започнаха да ме обиждат, а в един момент ме ритнаха три пъти в корема, а когато паднах на земята получих удар в лицето. Текна ми кръв, след което ме оставиха и аз избягах“. 

Реклама

Бащата на Никола – Пламен Тимнев, който е треньор в частна футболна школа в града, отказа да коментира случилото се. Сподели само, че ще обмислят да подадат жалба в полицията.

В края на миналата година момче от школата на "Спартак" беше нападнато на път за тренировка от фен на "Черно море" с метална бухалка. Той го принудил да съблече екипа на „соколите“ и му го взел. За щастие тогава не е имало физически сблъсък, като 13-годишният спортист се е разминал само с уплаха.

Само преди няколко дни от "Спартак" пък се оплакаха за нарязали винили и рекламни пана на стадиона им. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама