Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13697128 www.bgdnes.bg

Неймар облизва бившата за ЧРД

Напълно шокиращо за всички бразилската футболна звезда Неймар посрещна 31-вия си рожден ден с... бившата изгора. Той и ослепителната Бруна Бианкарди показаха огромна интимна близост. С това те дадоха ясно да се разбере, че са се събрали. На един от кадрите Неймар е спуснал палаво целия си език към устните на половинката си.

Двойката обявява още през миналото лято, че вече не е заедно с играча. По всичко личи, че отношенията между двамата са в обрат и те отново са открили любовта.

Реклама

"Честит рожден ден, красавецо! Днес ти казах всичко. Слагам тази малка снимка тук само за протокола. Нека новата ти година бъде невероятна и благословена! Нека не ти липсват поводи за празнуване, приятели до теб, постижения, много цели и здраве. Нека Бог продължи да защитава връзката ни! Обичам те! Винаги разчитай на мен", обясни се в любов Бруна.

По същото време своя 38-и рожден ден отбеляза и друг голям футболист - Кристиано Роналдо. Португалецът бе заедно с жена си Джорджина Родригес на семейно парти в Саудитска Арабия. След това Кристиано показа как си е спретнал сбирка с близки приятели на пясъка в пустинята край запален огън.

"Щастливи дни на любовта на живота ми! Влюбена в теб и в това, което сме заедно. Благословени", пожела му Джорджина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама