Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13724708 www.bgdnes.bg

Френки съветва Пелова

Българската футболистка в "Арсенал" запалена по фотографията

Една от звездите на "Барселона" - Френки де Йонг, е голям авер с българската футболистка на "Арсенал" Виктория Пелова. 25-годишният нидерландец лично дава съвети на полузащитничката, още повече че са на една и съща позиция на терена.

Двамата се познават още от юношеските години, когато играят за националните гарнитури на Нидерландия. 23-годишната Вики е родена и израснала в нидерландския град Делфт, а майка й е българка. Френки и Виктория имат общи кадри, на които са усмихнати до ушите и очевидно са доста близки.

Реклама

От началото на тази година Пелова облече фланелката на английския гранд "Арсенал", като дори вече има попадения на сметката си. Отношенията й с Френки все пак са само приятелски, защото той е сгоден. Годеницата му се казва Мики Кимени. Самата тя взе отношение тези дни по спекулациите за трансфер на любимия й в "Манчестър Юнайтед". Де Йонг обаче е категоричен, че иска да остане на "Камп ноу".

Виктория е завършила приложна математика в Техническия университет в Делфт. Преди да се ориентира към футбола, тя се е занимавала успешно с шах, сноуборд и тенис. Интересно е, че е и много запалена по фотографията. В свободното си време грабва апарата и отива на лов за кадри.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама