Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13750110 www.bgdnes.bg

Феновете на "Левски" скочиха на Ники Михайлов

Нова грешка на вратаря доведе до девети мач без победа

"Не си въобразявайте, че имаме отбор! Не само вратар нямаме, и футболисти нямаме! А ръководството само надува балон след балон. Ден да мине, друг да дойде!" Това мнение на фен на "Левски" в официалната страница на клуба обобщава настроението на "синята" публика след загубата с 0:1 от "Черно море" на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Единственият гол падна след груба грешка на вратаря Николай Михайлов, който се завърна като капитан в титулярния състав след няколко месеца изгнание на пейката. Така "Левски" влезе в рекордна антисерия от девет поредни мача без победа и падна до 7-о място в класирането. Масово феновете на "сините" обвиниха Ники за поражението, дошло в навечерието на 60-годишния юбилей на баща му Борислав Михайлов.
След края на мача няколкохилядната публика скандира името на 18-годишния Пламен Андреев, който остана резерва за сметка на Михайлов.
"Пратете Ники Михайлов в "Сървайвър" да тренира с Благо да отслабне", призовава един от феновете, а друг добавя: "Михайлов е срам за "Левски"! Вън веднага... вън, колко още феновете, които си даваме последните пари за "Левски", ще търпим това недоразумение на вратата."
Още ден преди мача треньорът Станимир Стоилов обяви, че Михайлов ще е титуляр, и това притесни запалянковците на "сините". Ники отново се превърна в грешник за "Левски", след като преди няколко месеца бе с основна вина за отпадането от скромния малтийски "Хамрун" в евротурнирите. След зимния лагер в Дубай Михайлов обяви, че се намира във формата на живота си, и треньорът Станимир Стоилов реши да заложи на него в първия мач. Голяма е вероятността Ники отново да седне на резервната скамейка още на предстоящия двубой с "Пирин".
Загубата от "Черно море" предизвика сериозно напрежение сред публиката на "Левски". Ултраси се сбиха помежду си в края на мача, а след него около 30 фенове бяха арестувани за хулигански прояви.
Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов очаквано се оправда с лошия терен във Велико Търново. "Това, което всички искаха, се случи – предполагам, вече са доволни - каза Мъри. - Няма да има отлагане на мачовете. Ще играем на ледената пързалка. "Левски" загуби, може да са доволни и щастливи всички. Теренът беше ужасно заледен, но ние продължаваме да играем. Няма други виновни, естествено, за всичко съм виновен само аз. Нека да продължават да се гаврят с мен, футбола и "Левски". Няма смисъл да търсим виновни след мача. Целият отбор има вина. Няма проблеми, всичко се намества в българския футбол. Единственият виновен за състоянието на това нещо съм аз. За футбол ще говоря, когато се оправят терените. Когато един отбор е мразен, поражда омраза и страх. Срещу "Левски" всичко е разрешено."
Снимка: 28-01
Михайлов сбърка фатално при гола на "Черно море"

Четете още

Боби М. вдига пищен купон за 60-годишния си юбилей

Боби М. вдига пищен купон за 60-годишния си юбилей

Ники М. се завръща на вратата на "Левски"

Ники М. се завръща на вратата на "Левски"

Вижте как жената на Боби М. загрява за юбилея му (ВИДЕО)
Вижте как жената на Боби М. загрява за юбилея му (ВИДЕО)

Вижте как жената на Боби М. загрява за юбилея му (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама