Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13835521 www.bgdnes.bg

Сестрата на Неймар кърши пищни форми в Рио

Рафаела, 26-годишната сестра на звездата на "Пари Сен Жермен", се появи ефектно на карнавала в Рио де Жанейро. Бразилката отново прикова вниманието върху себе си, кършейки снага на една от подвижните платформи с разголен тоалет. Около "звездната" сестра постоянно имаше поне половин дузина едри телохранители по време на шоуто.

Карнавалът в Рио де Жанейро се пада всяка година близо до рождения ден на Рафаела, която навършва 27 години на 11 март. Брат й Неймар през последните десетина години само веднъж пропусна тържеството на сестра си - миналият март. На останалите рождени дни бившият нападател на "Барселона" все се контузваше. Сега се случи същото, макар че този път Неймар едва ли нарочно си контузи лошо глезена на мача срещу "Лил". Сега ще отсъства до четири седмици от терените, като най-вероятно ще пропусне и сблъсъка с "Байерн" в Мюнхен на 8 март от осминафиналите на Шампионската лига.

Реклама

Фамилното име (по скоро третото) на Рафаела - Бекран, е в чест на бившия капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм. Сестрата на Неймар била толкова обсебена от англичанина, че е направила част от фамилното й име да е като неговото. Пълното име на 26-годишната сестра на Неймар е Рафаела Сантос Бекран.

Наскоро Рафаела призна, че се е подложила на операция за липосукция. В Бразилия тази интервенция обаче често не се използва за отслабване, а се комбинира с увеличаване на формите. Лекарите вземат мазнини от корема на пациента и ги "лепят" на задните части. За това си има и отделен термин - бразилско повдигане на дупето. Не е известно дали Рафаела е прибягнала до този конкретен вид липосукция, но задните й части във всеки случай отговарят на стандартите за латиноамериканска красота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама