Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13927316 www.bgdnes.bg

Шимунджа "излита", дирят "голямо име"

Домусчиев настоява за наставник със сериозно име в европейския футбол

Треньорът на дублиращия отбор на "Лудогорец" да заеме временно мястото на старши в първия състав. Това е лансираната версия за промяна при "орлите" след сензационната загуба у дома от "Пирин" с 0:1, научи "България Днес" от свои източници на "Хювефарма Арена".

За домакините дебютира новото попълнение Тодор Неделев, но въпреки това отборът показа голова немощ, което за пореден път опъна нервите на собствениците и ръководството. В предния кръг шампионите направиха нулево равенство с "Левски", като така се отдалечиха на четири точки от лидера ЦСКА-София. Удар по амбициите на отбора от началото на календарната година бе и отпадането с дузпи от Лигата на конференциите от "Андерлехт". 

Реклама

Треньорът Анте Шимунджа избяга от медиите след резила, но по-късно се извини и обяви, че ще приеме всяко решение на ръководството. "Първо искам да се извиня на медиите, че не говорих след мача. Бях много разочарован. Поемам цялата отговорност, футболистите не са виновни. Ще приема каквото реши клубът за напред", обяви наставникът.

Както "България Днес" писа още преди месец, вариант е завръщането на Ивайло Петев, който посети и подготвителния лагер заедно с Кирил Домусчиев. Според наши източници това трудно би станало на този етап. 

Футболните хора в Разград настояват пред шефовете именно Живондов да изнесе тежестта до края на сезона и са убедени, че с него отборът ще вземе 12-ата си титла. В същото време Домусчиев иска начело на тима му да застане сериозно име в европейския футбол, но засега свободно такова няма и ще трябва да се изчака до лятото.

Четете още

"Лудогорец" обяви привличането на Тодор Неделев

"Лудогорец" обяви привличането на Тодор Неделев

Ивайло Петев реди играчи в "Лудогорец"

Ивайло Петев реди играчи в "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама