Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13989489 www.bgdnes.bg

"Черно море" към "Лудогорец": Грозно и непристойно поведение

От "Черно море" поискаха извинение от "Лудогорец". Варненският клуб пусна обръщението, след като разградчани пуснаха декларация, в която написаха, че треньорът на "моряците" е "лидер на мрънкачите в българския футбол".

Ето какво написаха от "Тича":

"Ръководството на ПФК "Черно море" настоява лицето от ПФК "Лудогорец", написало вчера, изключително грозните, тежки и несъстоятелни обидни квалификации, да се извини на нашия треньор Илиан Илиев.

Реклама

Футболният клуб "Черно море" е създаден в духа и традициите на българската армия. Изконни ценности на армията ни са чест, дух и мъжество. Такива са ценностите и в нашия клуб. "Моряците" сме едно голямо семейство и се подкрепяме. Всяко едно черноморско сърце ще бъде защитено от нас. Безспорно, такъв е треньорът ни – Илиан Илиев! Той е човек, който милее за емблемата на клуба ни. Длъжни сме да застанем зад него и да го подкрепим.

По време на изказването си след мача, нашият треньор с нищо не обиди съперника. Проблем на ПФК "Лудогорец" е, ако те са се припознали в думите му.

Да наричаш човек, който е постигнал толкова много във футбола, който е бил част от европейския шампион "Бенфика", който е играл за нашата страна на Световно първенство „лидер на мрънкачите в българския футбол“ и да показваш безсилие, намеквайки за ръста му… това е грозно, непристойно поведение. Не отива на клуб, който има претенциите да е сред водещите в България, който редовно играе в групова фаза на европейски клубни турнири. Къде е европейското ви поведение, господа?!

Ако има морал, чест и достойнство, лицето от ПФК "Лудогорец" незабавно да се извини на нашия треньор!"

Четете още

Капитанът на "Черно море" Даниел Димов:
Има директива и скандално управление в БФС!

Капитанът на "Черно море" Даниел Димов: Има директива и скандално управление в БФС!

15 000 евро премия за титла в "Лудогорец"

15 000 евро премия за титла в "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама