Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14095295 www.bgdnes.bg

Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия, избухна Мишо Мадански

Националният отбор по футбол на България скоропостижно си сви сармите и приключи с надеждите за класиране на Евро 2024 още след първите два мача от квалификациите.

След домакинската загуба с 0:1 от Черна гора сега играчите на селекционера Младен Кръстач бяха разбити с 0:3 и от Унгария. И трите попадения паднаха още през първото полувреме, а след почивката домакините рязко намалиха оборотите и ни пожалиха от по-голям разгром.

Реклама

Бесен от представянето на българския тим остана и анализаторът в студиото на БНТ Михаил Мадански, който е бивш помощник-треньор на националите от времето на Лотар Матеус.

"Кое ли ни беше наред? Нелепо построен български отбор. Единият отбор играе футбол, другият - рита топка. Ако съм президент на футболния съюз и гледам този мач от официалната ложа, много жестоко ще се замисля не е ли крайно време аз като президент да направя нещо радикално. След тези шестици, които си написаха за ръководството на българския футбол, нека да си пишат 7 този път", бесен бе Мадански на почивката на мача.

"Добре, че унгарците спряха да играят след почивката. С играта през първото полувреме ние не можем да бием никой отбор по света. Ореолът около треньорското ръководство, че намират точните хора и ги слагат на точното място, вече започна да избледнява. Това са поредните квалификации, които за нас завършиха преди да е започнали", каза още Мадански след последния съдийски сигнал.

Селекционерът на българския национален отбор Младен Кръстаич явно се срамуваше от представянето на тима и отказа да говори пред камерата на националната телевизия.

"За мен Кръстаич е добър треньор. Има някакво излъчване, което се харесва на футболисти и на фенове. Човек със значителен опит. Обича да работи с понятия като национална гордост, да ни четка българите. Но още 1-2 такива мача и да отива да си вари крушовата ракия", категоричен бе Мадански.

По-рано този месец с чаша ракия в ръка Кръстаич пя заедно със сръбската турбофолк легенда Миле Китич песента "Све съм изгубио"... 

Четете още

Унгария ни бие като маче у дирек

Унгария ни бие като маче у дирек

Кръстаич вдига националите: Горе главите, тръгваме за победа срещу Унгария! (СНИМКИ ОТ СТАДИОНА)

Кръстаич вдига националите: Горе главите, тръгваме за победа срещу Унгария! (СНИМКИ ОТ СТАДИОНА)

Реклама
Реклама
Реклама