Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14147711 www.bgdnes.bg

Какво представлява бонусът за нулево равенство във футбола? advertorial icon

В букмейкърските сайтове се появяват най-различни бонуси за пълнолетните играчи. Най-често ставаме свидетели на така наречените начални бонуси, които се дават при първи депозит в сайта, но има и оферти за регистрирани играчи. В тази статия ще обърнем повече внимание на бонуса за нулево равенство във футбола, защото той привлича вниманието на голяма част от залагащите.

Как се взима бонус за нулево равенство на футбол?

За да опишем бонуса за нулево равенство се насочим към Sesame Bonus, който важи за резултат 0:0 в мачовете. Името на промоцията е „Bore Draw” и ви позволява да възвърнете направения залог за победител  в мача, ако двубоят завърши 0:0. За да се възползвате от това предложение, е необходимо да сте заложили за победител в някой от следните пазари:

  • Първо полувреме / Краен резултат;
  • Точен резултат (в редовните 90 минути);
  • Голмайстор;

При положение че залогът ви загуби и мача завърши с нулево равенство, букмейкърът ще върне парите ви в игралната сметка и вие ще можете да ги използвате за други залози. Имайте предвид, че офертата се предлага за единични залози и залози направени преди началото на мача. Офертата не е валидна за залагания в секция „На живо“ или за пазари, които не сме посочили.

Повече информация за бонус Bore Draw на Sesame

Вън от съмнение е, че Сезам предлагат много бонуси и функции, за които можете да откриете повече информация в този линк, където сме ги разгледали. До този момент разбрахме, кои пазари се класират за бонус „Bore Draw” и какво представлява промоцията за нулево равенство във футбола. Обяснихме и какъв вид залози, трябва да направите, за да се възползвате от това предложение.

Важно е да обясним, че въпросния кешбек за нулево равенство на Сезам, не важи за абсолютно всички футболни първенства и турнири. За да разберете, за кои точно надпревари е валидна тази промо оферта, е необходимо да влезете в секция „Промоции“ на Sesame.bg, а след това да кликнете върху спортния бонус „Bore Draw”, за да видите пълния списък с шампионати и турнири.

На този етап можем да кажем, че бонусът се предлага за най-популярните първенства в Англия, Италия, Испания, Франция и Германия, а също така и за футбол от Първа лига на България. Разбира се, промоцията важи и за Шампионска лига (групова фаза), Лига Европа и Лига на Конференциите. Възвръщаемост при нулево равенство има за Световно първенство и Европейско първенство.

Общо взето това е информацията, която искахме да ви предоставим за офертата за нулево равенство във футбола и по-точно тази на хазартния оператор Сезам. От този момент нататък, вие ще решите дали искате да се възползвате от предложението. Крайното решение е само ваше.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама