Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14148199 www.bgdnes.bg

Как се играе за спортен джакпот в Palms Bet? advertorial icon

Онлайн операторът Palms Bet предлага на своите пълнолетни играчи възможност да играят за голям спортен джакпот в сайта. Всеки успял да познае 10 или повече мачове може да спечели награда, а най-добрите в прогнозите ще си тръгнат с голямото възнаграждение. Какви са правилата и как се играе за Палмс Бет спортен джакпот, ще научите по-долу в тази статия.

Какво е Джакпот СУПЕР 15 в Palms Bet?

Това е специално предложение за играчите в Palms Bet, с което могат да спечелят джакпот на стойност 500 000 лева. За да се случи това, е необходимо да познаете 15 футболни срещи, които ще откриете в промо секцията с джакпота. За да участвате, трябва да поставите печеливш знак за домакинска победа, равен резултат или победа на госта, а минималният залог е 1 лв. на прогноза.

Имате възможност да поставяте и повече от една прогноза за мач, но това ще увеличи минималния залог, който е 1.00 лв. за една прогноза. Най-хубавото е, че ако не успеете да познаете всички 15 мача има утешителни награди. Така например, ако прогнозирате правилно 14 двубоя печелите 10 000 лв., за 13 мача наградата е 1000 лева, а за 11 правилни прогнози 50 лева.

В случай че някой от мачовете отпадне за повече от 48 часа, то тогава той автоматично се изключва от надпреварата за спортния джакпот и награди ще се изплащат за 14, 13, 12 и т.н. актуални и изиграни двубои. При отменени мачове в разстояние на две денонощия, няма да се изплаща големия джакпот, чиято сума е 500 000 лева, а ще се дадат утешителни награди с по-малък размер.

Прогнози за мачовете от промоцията „Джакпот СУПЕР 15“ ще бъдат приемани до началото на първата среща от избраните футболни сблъсъци. При положение че има повече от един участник, който познае всички 15 мача, то тогава джакпота ще бъде разпределен равномерно между играчите. Всички допълнителни правила могат да бъдат прочетете в промо раздела на сайта.

Имам ли шанс да спечеля спортен джакпот от Палмс Бет?

Палмс Бет предлагат както спортни залози, така и казино игри, за които можете да научите повече информация в този линк, а борбата за спортния джакпот е само една от офертите, които ви дават шанс да грабнете награда. Има наистина много промоции, така че просто ги разгледайте и открийте най-подходящата за вас. Изборът е богат, както можете да се уверите с очите си.

Познаването на 15 футболни срещи, не е лесно, но при малко повече късмет, можете да се радвате на наистина добра награда от 500 хил. лева. Това е шанс, който не се дава всеки ден, а и като добавим утешителните награди, можем да кажем, че тази промо игри заслужава вниманието ни.

Разбира се, всеки сам може да прецени, дали да участва за джакпота, или да играе на някоя от останалите игри в онлайн платформата. Предложения има за всеки и могат да се открият лесно в раздела с промоции. Ето защо, само и единствено вие решавате, на какво искате да играете.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама
Реклама
Реклама