Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14156825 www.bgdnes.bg

Мачовете за купата на България предизвикват интерес advertorial icon

След дълга пауза в българския клубен футбол от днес най-сетне ще има срещи и по родните стадиони. Започват дългоочакваните четвърфинални срещи в турнира за купата на България.

В считания за най-интересен четвъртфинал от турнира за купата на България ЦСКА-София приема "Черно море" във вторник от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Домакините са фаворити с коефициент 1.80* в efbet, знак Х е оценен на 3.80*, а 2 - на 5.40*.

Десният защитник на ЦСКА-София Иван Турицов ще пропусне четвъртфиналния сблъсък с "моряците“. Той все още не е подновил пълноценни тренировки заради травмата си в коляното. Треньорът Саша Илич обаче е доволен от факта, че ще може да разчита на възстановилия се Асен Дончев, който не е играл в официален мач от 11 септември.

В групата на "Черно море" пък попадна за първи път бразилецът Мишаел Алвес, който получи права от БФС. След наказание в състава се завръща и борбеният полузащитник Васил Панайотов. С контузии са Николай Златев, Ангел Ангелов и Едгар Пашеко.

efbet дава голямо предимство на "Лудогорец" срещу "Спартак" (Варна) в другия мач, който ще се играе във вторник от 17:00 часа. 1.14* е коефициентът за успех на разградчани. Равенството в редовното време на двубоя е със ставка 11.50*, а успех за гостите би било истинска сензация (27.00*).

В сряда от 18:30 ч. е и последният четвъртфинал в турнира за купата на страната, в който "Арда" е домакин на ЦСКА 1948. За победа на отбора от Кърджали efbet предоставя коефициент от 3.25*, за Х - 3.70*, а за 2 – 2.25*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама