Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14178540 www.bgdnes.bg

Иво Ивков аут от "Герена" след махленски скандал

След махленски грозен скандал собственикът на "Левски" Наско Сираков освободи от длъжност изпълнителния директор Ивайло Ивков. Това стана по време на извънредното Общо събрание на клуба, което продължи няколко часа вчера.

"Не чух защо съм освободен. С Боримиров и хората като него живеем в абсолютно различни светове. Искам един "Левски" и той е различен от неговия "Левски", който беше оставил, когато аз го поех", отсече Ивков. Все още се чака и решението на старши треньора Станимир Стоилов дали остава начело на отбора. 

Реклама

"Левски" заприлича на църквата преди години - имаме два синода. Това обяви пред "България днес" разочарован фен и акционер в клуба след края на Общото събрание. По време на важната сбирка отчетливо се видя разцеплението на "Герена". От една страна са мажоритарният собственик Наско Сираков, главният спонсор и повечето членове на ръководството. В опозицията застават изпълнителният директор Ивайло Ивков и организираните фенове.

Ултрасите демонстративно напуснаха събранието, след като техният представител в Надзорния съвет Петър Ганев беше отстранен от управленската структура.

"Какво стана ли? Наско Сираков за пореден път си свали гащите пред левскарската общност!", изригна един от тарторите на Сектор "Б" Любомир Костадинов. Междувременно войната между лидера на привържениците и Константин Папазов се разгоря с пълна сила.

Четете още

Първо в "България Днес": Станислав Генчев призна дали преговаря с "Левски"!

Първо в "България Днес": Станислав Генчев призна дали преговаря с "Левски"!

ВОЙНА! Любо Младежа отвърна на Тити: Гнусен индивид, срам си за "Левски"!

ВОЙНА! Любо Младежа отвърна на Тити: Гнусен индивид, срам си за "Левски"!

Реклама
Реклама