Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14388862 www.bgdnes.bg

Ключови дербита за Топ 4 в Италия advertorial icon

Изключително драматична е тази година битката за местата в Топ 4 в италианската Серия "А"

Първите четири позиции гарантират директно класиране в груповата фаза на Шампионската лига наесен, а с това и огромни приходи. "Наполи" отдавна се утвърди като убедителен водач и нов шампион в първенството.

Отборите от второ до седмо място са разположени само в рамките на 6 точки. Предстоящият уикенд се явява ключов в борбата за разпределение на европейските квоти. Цели три дербита предлага програмата от 34-тия кръг в Серия "А". Един срещу друг играят именно тези шест отбора, които водят ожесточената битка за зона Шампионска лига. Коефициенти за най-разнообразни залози можете да откриете в програмата на efbet.com.

Още в съботния следобед, от 16:00 часа на празничния 6-ти май, един срещу друг се изправят "Милан" и "Лацио". "Росонерите" допуснаха изненадваща издънка в предишния кръг по-рано тази седмица, като стигнаха само до 1:1 у дома срещу непретенциозния "Кремонезе". Така остават шести в класирането. Римските "орли" от своя страна не допуснаха грешка и удариха с 2:0 "Сасуоло", като държат втората позиция в подреждането към момента.

В efbet откриваме коефициент от 2.10* за победа на "Милан", което ги прави фаворит в сблъсъка на "Сан Сиро". Успех на "Лацио" пък е обозначен със ставка от 4.00*. Равенството в Милано е оценено на 3.45*.

"Искахме победата, защото знаехме, че ако не спечелим, задачата ни да финишираме в топ 4 се усложнява. Трябва да презаредим батериите в следващите три дни, защото можем да играем много по-добре от това, особено от показаното през второто полувреме", сподели старши треньорът на "Милан" Стефано Пиоли след мача в сряда.

Не по-малък интерес буди дербито между "Рома" и "Интер" от 19:00 часа същия ден. efbet дава леко предимство на гостите, като за "нерадзурите" коефициентът е 2.55*, а за "вълците" 3.15*. Знак Х се котира при 3.20*.

"В добър период сме, играем силно и оползотворяваме положенията си. Някои от важните ни футболисти се възстановиха и резултатите са налице. Щастлив съм, но трябва да продължим по същия начин. След по-малко от 72 часа ще сме в Рим и се нуждаем от ново силно представяне", заяви  треньорът на "Интер" Симоне Индзаги след разгромната победа с 6:0 над "Верона" в сряда. От своя страна наставникът на "Рома" Жозе Моуриньо се оплака от рефера Даниеле Чифи след равенството 1:1 срещу "Монца".

"Това е най-лошият съдия, с когото съм се сблъсквал в кариерата си. Повярвайте ми, това е истина, а аз виждал много, много лоши съдии. Обикновено, когато говоря за съдиите, това е, защото те имат пряко влияние върху мача. В този случай не е така. Той просто е отчаян, няма емпатия и не иска да слуша никого. Той даде червен картон на играч, който се подхлъзна, тъй като загуби сили в 96-ата минута на мача", каза Специалния.

В ранния мач в неделя от 13:30 часа сблъсъкът е между "Аталанта" и "Ювентус". "Бергамаските" изненадващо за мнозина се представят отлично през сезона и имат реални шансове за Топ 4. Дори са считани за фаворити срещу "бианконерите". 2.45* е коефициентът за домакинска победа, който efbet дава на своите клиенти. Равенството е оценено на 3.45*, а ставката за успех на "Юве" е 3.10*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама