Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14434800 www.bgdnes.bg

Новата звезда на "Левски" изоставен в София, ЗАРЯЗАХА го най-близките му хора

Рикардиньо изпрати майка си и сестрите за Бразилия

Новата звезда на "Левски" Рикардиньо остана самотен в София. Нападателят на "сините" вече не се радва на компанията на своята майка и двете си сестри.

Трите дами си заминаха за Бразилия преди няколко дни. Футболистът ги изпрати на летище София, където се сбогуваха с много прегръдки.

Реклама

Майката на Рикардиньо - Вера Лучия, и сестрите му Карина и Катарине са изключително близки с него. Затова те оставиха всичко в родината си и дойдоха при футболиста в България. Трите жени подкрепяха Рикардиньо при аклиматизацията му в новия тим повече от месец. Не пропуснаха негов мач на "Герена", като пътуваха и за някои от двубоите в провинцията. За тяхна радост видяха и първите му голове със синята фланелка.

Трите дами често бяха в компанията на майката на Роналдо и половинките на Цунами, Уелтън и Келиан ван дер Каап. С тях оформяха лична агитка на бразилците на мачовете. Вълнуваха се и подкрепяха Рикардиньо с бурни възгласи. В дните, в които нападателят нямаше тренировки, успяха да посетят и някои от забележителностите в България.

Роднините на бразилският футболист останаха в София максимално дълго. Наложи се да си тръгнат, тъй като Карина и Катерине имат свои кариери в родината си. Карина е адвокат и не можеше да остави повече практиката си. Катерине е журналист, но работи и като ПР.

"Благодаря, София! Ще се видим пак", написа тя на тръгване.

Семейството на Рикардиньо е изключително сплотено. Още повече ги събира смъртта на баща му Рикардо. Той, както и дядо му, умира през 2021 година от коронавирус. Родителят му, който е полицай, е сред милионите жертви на COVID по света. Сега футболистът на "Левски" посвещава всеки свой гол със специален жест на татко си.

Рикардиньо няма приятелка, което може би е добра новина за родните златотърсачки.

Четете още

"Левски" разгроми "Гълф Юнайтед" в Дубай

"Левски" разгроми "Гълф Юнайтед" в Дубай

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама