Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14483255 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" или ЦСКА ще поведе в efbet Лига advertorial icon

11-кратният шампион на България "Лудогорец" е фаворит във възловия мач за титлата на efbet Лига срещу ЦСКА-София в събота вечер. Според най-големия роден букмейкър efbet победата за домакините от Разград се оценява с коефициент 1.95*, докато тази за гостите от София - с 4.50*. Равенството в дербито се котира на 3.50*. Двата отбора водят ожесточена борба за първото място. Към момента "Лудогорец" е на върха, но само с точка аванс пред опонента си, а до края на сезона остават още четири кръга.

ЦСКА-София има кадрови проблеми за двубоя в Разград. След победата с 2:0 над "Черно море" контузии получиха бековете Иван Турицов и Брадли де Нойер, а централният бранител Енес Махмутович натрупа жълти картони и ще бъде наказан, тоест треньорът Саша Илич ще трябва да сглобява почти изцяло нова защита за битката за титлата. Добрата новина за "червените" преди гостуването на "Лудогорец" е завръщането на титулярния капитан Юрген Матей, който изтърпя двата си мача наказание. Той ще си партнира със своя сънародник Мено Кох. За трети централен защитник ще се избира между Християн Петров и Амос Юга. Под въпрос за мача в Разград са Жеферсон и Браян Морено, които също страдат от травми.

Участието на крилото на "Лудогорец" Кайо Видал в съботната среща с ЦСКА-София не е никак сигурно. Бразилецът изигра пълни 90 минути при победата с 1:0 над "Локомотив" (Пловдив) в понеделник, но в края на срещата имаше нужда от медицинска помощ заради разтежение. Добрата новина за разградчани е, че точно в тази зона след изтърпяно наказание за натрупани жълти картони ще се завърне капитанът Кирил Десподов.

Традиционно интерес предизвикват опциите за залози относно броя на головете в дербито. efbet предлага коефициент от 2.55* за над 2.5 попадения в срещата. Под 2.5 гола са оценени със ставка 1.60*. Опцията за двоен шанс мачът да завърши наравно или ЦСКА-София да победи се равнява на 2.05*. Най-вероятният точен резултат в мача за титлата е 1:0 (5.20*), следват 1:1 (6.40*), 2:0 (7.00*) и 0:0 (7.20*). Ако считате, че "Лудогорец" ще отбележи първия гол в мача, можете да заложите при 1.65*, а ЦСКА-София да се разпише първи - 3.20*.

Интересното е, че истинска война за билети се разгаря преди битката. Номерата вече започнаха, като ръководството на  шампионите се чуди как да спре "червените" фенове от пробив в домакинските сектори. За гостите от София са отпуснати 2308 билета, които ще се продават само на касите на стадиона. Феновете на ЦСКА-София опитват по всякакъв начин да закупят пропуски за трибуните, които са предвидени за местните привърженици.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама