Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14895792 www.bgdnes.bg

ВОЙНАТА НЕ СТИХВА! И жената на Мъри хули Сираков

Семейството ми е постоянно малтретирано, обяви Илиана Раева

Съвсем неочаквано и съпругата на Станимир Стоилов - Мирена, се включи в атаките срещу мажоритарния собственик на "Левски" Наско Сираков. Половинката на Мъри използва инстаграм профила си, за да нападне бившия работодател на мъжа й.

Мирена качи няколко истории с плакати, издигнати от определени фракции от Сектор "Б". "Левскарите на Могилката. Раеви - в Милениум на хранилката!" е единият. Вторият гласи "Мажоритар, защо предаде децата на Левски?". И двата плаката бяха показани по време на последния мач на "сините" с ЦСКА-София.

Реклама

Мирена публикува плакатите в деня, в който Националният клуб на привържениците и сдружение "Левски на левскарите"

обявиха, че ще протестират срещу Сираков през новия сезон. Ултрасите искат махането на легендата от клуба.

Съобщението им породи куп реакции сред масовите фенове на "Левски". В голямата си част те се обявиха против действията на двете организации и ги заклеймиха. Дори преправиха плаката им "Сезон на протеста", като задраскаха последната дума и я замениха с "подкрепа". Хората изразиха притеснения, че улстрасите ще правят золуми по време на мачовете на "Левски" с цел санкции и наказания, които да утежнят финансовото положение на клуба още повече.

Съпругата на Сираков - Илиана Раева, се закани скоро да разкрие на какво е подложено семейството й.

"Нека го прочетат многобройните "сини" фенове, политиците ни, хората от институциите! Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение - ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България", написа легендарната гимнастичка във фейсбук.

От клуба реагираха с позиция.

"Ръководството на ПФК "Левски" не приема изявената позиция на Национален клуб на привържениците на "Левски" (София), която цели да дезинформира "синята" общественост и да разедини привържениците на любимия ни клуб - пише в нея. - Единствената цел на мажоритарния собственик на ПФК "Левски" Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да осигури условия за неговото нормално функциониране, развитие и успехи, които отговарят на името на Клуба."

След това се посочва фактът, че Станимир Стоилов сам напусна, Ивков бе махнат заради различия. Отхвърлят се и обвиненията, че клубът се управлява от спонсора и тези в непрозрачност. Оказа се и че от тръст "Синя България" не са се отзовали на покана за среща, на която да им се предостави пълна отчетност относно състоянието на клуба, дарителската кампания, както и за резултатите от увеличението на капитала.

Четете още

Чък Норис с фланелка на "Левски"
Чък Норис с фланелка на "Левски"

Чък Норис с фланелка на "Левски"

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

Реклама