Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15052176 www.bgdnes.bg

Любопитни сблъсъци в efbet Лига този уикенд advertorial icon

Програмата на българската efbet Лига предлага поредна порция вълнуващи срещи през идния уикенд.

В събота от 21:15 часа бойкият тим на "Ботев" (Враца) приема "Лудогорец". "Орлите" със сигурност са в минорно настроение след отпадането от Шампионска лига, където във втория предварителен кръг отстъпиха на "Олимпия" (Любляна). Реваншът в Словения се оказа кошмарен за българския шампион, който пропусна дузпа в 102-та минута и загуби с 1:2.

"Има време за пренастройка. Минорно е настроението след такова отпадане", откровен бе старши треньорът Ивайло Петев. Неговите футболисти ще се опитат да си възвърнат самочувствието във Враца, тъй като още следващата седмица продължават евробитките си с мач срещу "Астана" от Лига Европа. Неслучайно "Лудогорец" е считан за абсолютен фаворит срещу "Ботев" с коефициент за победа 1.26*. Равенството е оценено на 7.00*, а успех за домакините – 14.50*.

В неделя от 18:45 часа ще се играе столичното дерби между ЦСКА-София и "Славия". "Червените" имат двубой от Лига на конференциите в четвъртък и пътуват до Румъния, затова вероятно ще бъдат по-уморени от своя противник. Срещата ще бъде и повторен дебют в efbet Лига за новия треньор на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро. 1.42* е коефициентът той да започне втория си престой на стадион "Българска армия" с успех. Победа за "Славия" се котира на 10.00*, а знак Х – 5.00*.

Почти сигурно срещата пропуска един от основните играчи на "червените" Амос Юга, който лекува контузия. За "белите" пък дебют може да запише новото попълнение Сибири Кейта. 22-годишният бивш юношески национал на Мали играе като защитник.

С най-голям интерес от четвъртия кръг е очакван двубоят между "Локомотив" (Пловдив) и "Левски" в неделя от 21:15 часа. Домакините започнаха силно новия сезон и временно оглавяват класирането в efbet Лига със 7 точки в актива си. "Левски" също записа две поредни победи след загубата от ЦСКА 1948 на старта. Коефициент от 3.75* за победа на "Локомотив" предлага efbet. Равенството е оценено на 3.30* а успех на "Левски" се котира на 2.30*. Най-резултатните нападения до момента се изправят едно срещу друго. "Черно-белите" вкараха 9 попадения в първите си 3 срещи, докато "сините" вече имат 10 гола на сметката си. В предишния кръг те показаха своята мощ в атака, като удариха с 6:0 другия "Локомотив" от София. Ако смятате, че и двата отбора ще отбележат гол в мача, то ставката за това е 1.85*. Двубоят да завърши с над 2.5 брой голове - 2.10*, а над 3.5 гола - 3.65*.

В четвъртък "Левски" има мач реванш от Лига на конференциите срещу северномакедонския "Шкупи". С контузия е защитникът Кристиан Димитров. Нападателят Билал Бари пък отново ще бъде опериран и на него няма да се разчита още поне три месеца. "Локомотив" (Пд) ще бъде без полузащитника Пиер Зебли, който ще продължи своята кариера в азербайджанския "Зира" (Баку).

В понеделник от 19:00 часа и четвъртият ни представител в европейските клубни турнири - ЦСКА 1948, ще изиграе своя шампионатен мач. Наглед предстои леко домакинство, в което играчите на треньора Атанас Рибарски са абсолютни фаворити. Успех за тях срещу състава на "Хебър" се котира на 1.27* в efbet. Букмейкърът оценява равенството в срещата на 6.70*, а знак 2 – на 15.00*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама