Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15174279 www.bgdnes.bg

Скандали тресат съблекалнята на ЦСКА

Атмосферата трябва да се промени, признава Дюкенс Назон

Скандали тресат ЦСКА след поредния резил от началото на сезона. "Червените" бяха разбити с 0:3 от "Лудогорец", като резултатът можеше да е още по-катастрофален за отбора на Нестор Ел Маестро. Новият треньор засега не може да овладее съблекалнята, а конфликтите в отбора стават все по-големи. Футболистите отново са разделени на групички и голяма част от тях почти не общуват помежду си. Настроението на "Армията" е повече от минорно, а Ел Маестро ще се опита да сплоти колектива с лагер в Тетевен по време на паузата за националните отбори в началото на септември.

За проблемите вътре в отбора призна и голмайсторът от миналия сезон Дюкенс Назон, който в последните мачове също е бледа сянка на себе си. "Наистина не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много - каза нападателят след загубата от "Лудогорец". - Единственият начин да излезем от тази ситуация е да бъдем по-сплотени. Атмосферата и духът в отбора трябва да се променят. Усеща се, че нещата не са същите, както бяха. Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11."

Реклама

Поредният провал отприщи нова порция агресия от феновете. В нощта след мача ултраси са счупили вратите на официалния терен на "Армията". Вандалите са изписали със спрей на домакинската съблекалнята "Срам и позор", а лидерът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца за пореден път нападна ръководството и треньора Нестор Ел Маестро. "За съжаление, ето това недоразумение е треньор на ЦСКА - казва Кюстендилеца за сърбина. - Назначен е от едни още по-големи недоразумения!"

Треньорът на "червените" отново бе оклюмал и стоеше безучастно край тъчлинията по време на мача. Както вече писахме, Ел Маестро е изключително дистанциран и към този момент не може да спечели респекта на футболистите. "Да скачаш нагоре и надолу не е най-добрият начин да решим проблемите, които имаме. Това може да ни прати още по-далеч от действителността. Генерално мисля, когато седя по този начин", обясни треньора.

Четете още

Окончателно! Джони Велинов победи рака

Окончателно! Джони Велинов победи рака

Ел Маестро страни от футболисти и шефове

Ел Маестро страни от футболисти и шефове

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама