Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15343884 www.bgdnes.bg

"Синята" легенда Емил Спасов: "Левски" може да се бори за титлата!

"Левски" може да се намеси в борбата за титлата, ако отборът се опази от контузии, защото скамейката ни все още е къса." Това заяви пред "България Днес" синята "легенда" Емил Спасов в навечерието на решаващия сблъсък с "Айнтрахт" на немска земя. Представянето на отбора под ръководството на треньора Николай Костов дава надежди на привържениците, че шампионската хегемония на "Лудогорец" в Първа лига може да бъде прекъсната.

"Великата публика на "Левски" може да обърне всеки мач и това дава предимство на нашия отбор пред останалите конкуренти в първенството", коментира Спасов. - Но за да спечелим толкова дълга надпревара, трябва да бъдат налице и други фактори. Нужно е клубът да стъпи стабилно на краката си, съставът да се подсили още." 

Реклама

"Левски" не е бил шампион от 2009 г., когато треньор е Емил Велев-Кокала.

Повод за оптимизъм дават добрите игри на тима при Николай Костов. Очакванията са, че ако силната серия продължи, клубът ще може да привлече още приходи от спонсори, рекламодатели, а и от по-големия брой привърженици, които посещават домакинските мачове. Всичко това може да послужи като трамплин за порасналите амбиции на "Левски" и отборът да отправи реално предизвикателство към титлата.

Рекордьорът Стефан Аладжов: Трябват ни победи в големите битки

"Левски" трябва да печели победи в мачовете срещу преките си конкуренти и тогава може реално да се намеси в борбата за титлата." 

С тези думи рекордьорът по мачове за "сините" Стефан Аладжов коментира пред "България Днес" шансовете на отбора на Николай Костов да спечели първенството. "Ако тимът играе както срещу "Айнтрахт" в София през втората част, възможностите са налице - казва Аладжов. - Но това е само едно полувреме. А първенството е дълга нива..."

Четете още

Легендата Михаил Вълчев: "Левски" е на ниво Бундеслига!

Легендата Михаил Вълчев: "Левски" е на ниво Бундеслига!

Най-забавните майтапи след гола на "Левски" срещу "Айнтрахт"

Най-забавните майтапи след гола на "Левски" срещу "Айнтрахт"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама