Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15375672 www.bgdnes.bg

РАЗВРЪЗКА! Жената прибира грешния Дани Алвеш

  • Бразилецът разтопи Йоана с любовно писмо от затвора
  • Когато единият падне, другият го вдига, казва съпругата на футболиста

Йоана Санс е напът да прибере грешния си съпруг Дани Алвеш. Бившата звезда на "Барселона" лежи в испански затвор от януари месец, когато бе арестуван по подозрения за изнасилване на непозната жена в тоалетната на нощен клуб в Барселона на 30 декември. Алвеш вече е с официално повдигнато обвинение, въпреки че според него момичето е правило секс с него по собствено желание. Първоначално неговата съпруга Йоана го подкрепи, но постепенно се отдръпна и поиска развод с бразилеца.

Реклама

Сега ситуацията претърпява драматичен обрат и Йоана сподели любовно писмо на Алвеш, написано от затвора. Красавицата намеква, че двамата отново ще се съберат заедно.

"В цялата тази лудост научих, че двама са по-добри от един.... Когато единият падне, другият го вдига, когато е студено, другият го топли. Такива сме си,", казва Санс. Посланието е написано в затвора, където Алвеш чака старта на делото срещу него. Футболната звезда е заплашена с присъда от 4 до 14 години лишаване от свобода, но явно съпругата е готова да чака излизането му на свобода. Йоана сподели писмото на Дани на фона на популярна любовна песен.

"Благодаря ти за съпротивата ти, благодаря за устойчивостта ти, благодаря ти, че не ме изостави - пише Алвеш. - Винаги съм казвал, че ти си това, за което винаги съм мечтал, но сега казвам, че ти си повече, отколкото някога съм могъл да мечтая. Знам, че не обичаш самотата, и знам колко е трудно за теб, но всичко ще отмине и ще станем по-силни заедно. Удивително е, че все още получавам пеперуди в стомаха си, когато те видя, удивително е, че чувствам толкова много любов към теб след толкова дълго време.... Но е още по-удивително да знам, че си там, за да ми върнеш всичко. Всичко, навсякъде, когато и да е, но винаги с теб. Обичам те завинаги."

Йоана прие много тежко предателството на мъжа си, но изглежда, е готова за прошка. Двамата са заедно от 2015 г., когато Дани играе за "Барселона" и е на върха на кариерата си. Две години по-късно двойката вдигна тайна сватба на остров Ибиса.

Четете още

Няма измъкване! Дани Алвеш отива на съд

Няма измъкване! Дани Алвеш отива на съд

Обидената жена на Дани Алвеш се мотивира с... дупе

Обидената жена на Дани Алвеш се мотивира с... дупе

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама