Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15464404 www.bgdnes.bg

Легендата Радостин Кишишев: На някои национали фланелката им тежи

Изказванията на Кръстаич ми звучат нереалистично, гневи се Тинката

Разочарован от представянето на националния отбор е бившият капитан Радостин Кишишев. Той смята, че някои от футболистите не заслужават да носят националната фланелка.

"Лъвовете" продължават да не познават вкуса на победата през календарната 2023 година, след като само в рамките на последната седмица допуснахме поражения от Иран (0:1) и от Черна гора (1:2). Вече е ясно, че за пореден път ще пропуснем голям форум - европейското първенство в Германия догодина.

Реклама

През 2009 година в квалификация за световно първенство записваме първата си и до момента единствена победа над Черна гора. Печелим с 4:1, а първото попадение за нашия тим е дело именно на Радостин Кишишев. Преди това той играе както на европейско, така и на световно. 

"Още срещу Иран беше изключително слаб мач за националния отбор на България. Всички виждаме какво ни е нивото в момента, аз не съм на по-различно мнение. Треньорът беше длъжен да изпробва някои футболисти, да види дали устояват на напрежението, дали са достойни за национали. Оказва се, че на някои играчи наистина им тежи тази фланелка и не са готови да я носят", сподели Кишишев пред "България Днес". 

"Не съм сигурен в думите на Кръстаич, че сме на прав път, при положение че падаме наред и нямаме нито една победа през тази година. Изказванията му изглеждат малко нереалистични. Все пак нека сме по-позитивни. Има момчета с потенциал. Ако вложат и малко самочувствие, можем да постигнем нелоши резултати занапред", коментира още Тинката.

Четете още

Радостин Кишишев: Англия няма шанс със Саутгейт

Радостин Кишишев: Англия няма шанс със Саутгейт

Магията на Трифон оживява в книга
Магията на Трифон оживява в книга

Магията на Трифон оживява в книга

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама