Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15500649 www.bgdnes.bg

efbet Лига се завръща с мач на "Герена" advertorial icon

След близо двуседмична пауза мачовете от българската efbet Лига отново се завръщат. "Левски" ще приеме "Пирин" на стадион "Георги Аспарухов" този четвъртък от 20:30 часа в отложен двубой от 6-ия кръг.

"Сините" са считани от родния букмейкър за абсолютни фаворити в двубоя. Победа за футболистите на треньора Николай Костов се котира с коефициент 1.18*. Равенството е оценено на 9.00*, а ставката за успех на гостите от Благоевград е 22.00*.

Любопитното е, че ветеранът Николай Михайлов ще се завърне на вратата на "Левски". Почти сигурно той ще започне като титуляр за първи път от мача срещу "Черно море", загубен с 0:1 през февруари. Жереми Петрис поднови преговорите си за нов договор с клуба, а друг защитник – Келиан ван дер Каап, почти сигурно ще си тръгне през зимата. Отговор дали ще продължи договора си със "сините" все още не е дал един от капитаните – Андриан Краев. Вандерсон Цунами пък се обвърза с клуба до 2026 година.

В лагера на "Пирин" се надяват да изненадат своя съперник. "Уважаваме много "Левски". Това е един от отборите, които показват в шампионата най-добър футбол и тактическа грамотност. Отиваме с нагласата да се борим и да откраднем точки. Двубоят няма да е лек, но няма да се предадем. Вярвам, че ще се представим добре", коментира треньорът на "орлетата" Иво Тренчев. Той няма да може да разчита на контузените Гезим Пепси и Бисмарк Чарлс.

В платформата efbet.com може да откриете и различни възможности за залог, свързани с броя голове в мача. Ако считате, че те ще са над 2.5, то коефициентът за това е 1.70*. Под 2.5 попадения в срещата пък ви носят ставка от 2.30*. Двата отбора да отбележат гол на "Герена" означава коефициент 2.90*. Възможност има и да познаете броя картони: над 5.5 - 1.75*, а под 5.5 - 2.10*.

В деня на първия учебен ден - 15 септември, започва 9-ия кръг в efbet Лига, като интерес предизвиква срещата "Черно море" - "Берое". Коефициентите за нея са, както следва: 1 - 1.45*, Х - 5.00*, 2 - 8.75*. В събота ще се проведе столичното дерби между "Славия" и "Локомотив" (1 - 2.45*, Х - 3.50*, 2 - 3.25*). В неделя с най-голямо нетърпение се очаква битката между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 на стадион „Българска армия“ (1 - 2.10*, Х - 3.70*, 2 – 3.90*).

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама