Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15635426 www.bgdnes.bg

Босът Христо Крушарски: "Локо" (Пд) е готов за титла!

Бизнесменът Христо Крушарски в момента е съсобственик на "Локомотив", като държи 50% от акциите на клуба. 66-годишният бос се съгласи да даде изявление специално за "България Днес", въпреки че в момента се намира по бизнес дела в Аржентина.

- Г-н Крушарски, може ли "Локомотив" да се бори за шампионската титла този сезон?

Реклама

- Защо да не може? Недейте да вдигате излишно акциите на "Левски", ЦСКА и "Лудогорец". Аз съм готов да се боря за титла, значи и отборът е готов. Тези, които са песимисти, че друг не може да вдигне трофея, това са черногледи хора. Ние си гледаме само в нашата паничка. Отворили сме си коминчето, има малко пушек. Извикал съм зидаро-мазачи да го замажат.

- Притеснявате ли се, че може да не ви бъде позволено от странични фактори?

- На мен кой ми позволи да взема две купи и една суперкупата с "Локомотив" през годините. Преди мача с "Лудогорец" за суперкупата Караманджуков ме покани да отида да видя трофея. Каза ми: "Ние ще го гледаме цяла година, а ти само веднъж". А какво стана накрая, ние вдигнахме суперкупата.

- Догодина се навършват 20 години от титлата на "Локо" (Пд). Виждате ли някаква поличба в това?

- Това е само съвпадение. В природата има климатични цикли на 100 години, а ние може да ги съкратим на 20. Аз имам мечта, а когато човек мечтае, нещата често се постигат.

- До каква степен мачът с "Лудогорец" в сряда ще покаже дали сте готови за шампиони?

- Двубоят с "Лудогорец" няма да бъде решаващ в битката за върха. Всеки мач си има своите особености. Нашият изпълнителен директор Павел Колев е човекът, който съхранява нещата в клуба и успява да се бори като прасе с тиква. Ние останалите сме само странични наблюдатели.

Четете още

Крушарски оформя документи при нотариус

Крушарски оформя документи при нотариус

Христо Крушарски се захваща с школа

Христо Крушарски се захваща с школа

Реклама