Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15635516 www.bgdnes.bg

Голмайстор №1 Мартин Камбуров издаде на "Локо" (Пд) как да стане шампион

"Черно-белите" взеха много важни мачове. Срещу лидерите няма какво да губят, казва шампионът от 2004 г.

Хегемонията на "Лудогорец" в българския футбол е под сериозна заплаха!

"Локомотив" (Пд) има сили да се пребори за титлата през този сезон и поредицата от победи не е случайна." Това заяви пред "България Днес" голмайстор №1 във вечната ранглиста на родното първенство Мартин Камбуров в навечерието на двубоя между "Локо" и "Лудогорец".

Реклама

Мачът между лидера в шампионата и носителя на трофея е тази вечер от 20,30 ч. в Разград. Двата отбора влизат в тази среща от съвсем различни позиции, нещо, което едва ли някой е очаквал преди началото на сезона. "Локо" (Пд) оглавява класирането с 28 точки, спечелени след 9 победи от 10 мача и само едно равенство. 

"Лудогорец" има 16 точки от 8 мача. "Орлите" спечелиха пет срещи, загубиха две и веднъж завършиха наравно. Точката срещу "Ботев" (Пд) беше изтръгната в последните секунди на добавеното време с голяма доза късмет.

"Срещу водещите отбори "Локо" няма какво да губи и вярвам, че отборът ще играе с освободено и с настроение - коментира Мартин Камбуров. - Напрежението ще бъде в лагера на съперниците. Това е предимство за "черно-белите". Съставът, воден от треньора Александър Томаш, спечели поредица от срещи, които за мен са по-трудни от тези с лидерите. Шампион се става, когато успяваш да печелиш и така наречените "задължителни" мачове. Ако "Локо" триумфира догодина с титлата, това ще бъде точно 20 години след първия и единствен трофей в първенството. Имах щастието да съм част от шампионския тим през 2004 г. Силно се надявам, че догодина отборът на Томаш ще зарадва отново "черно-белите" привърженици с втора титла в историята на клуба", завърши Камбуров. 

Четете още

Босът Христо Крушарски: "Локо" (Пд) е готов за титла!

Босът Христо Крушарски: "Локо" (Пд) е готов за титла!

Мартин Камбуров стана женски татко

Мартин Камбуров стана женски татко

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама