Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15836490 www.bgdnes.bg

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

*Христо с признание: Не говоря с Михайлов от години

*Сега перуката му е още по-голяма, казва Камата пред испански медии

Христо Стоичков продължава враждата си с президента на БФС Борислав Михайлов. Камата даде обширно интервю пред испанското издание Relevo, в което говори за славната си кариера, отношенията с великия Йохан Кройф и българския футбол. Стоичков разкрива, че от дълги години не е говорил с Боби, който беше негов капитан на световното в САЩ през 1994 г. Камата дори е попитан от испанския журналист дали Михайлов наистина е носил перука по време на славното американско лято.

"Да, все още я носи перуката, сега е малко по-голяма. Не съм говорил с него от много години, не си струва", отсече носителят на "Златната топка" за бившия си приятел. Стоичков се върна към сладките спомени и купоните от лудото американско лято. 

"Тялото има нужда от радост - казва Камата. - Да, играхме карти. Който искаше да пуши, пушеше. Ако сте искали бира, сте я взели. Не можете да мислите за мач, който се провежда през три дни, всяка минута от деня. Сбъркахме, разбира се, и всички бяха уплашени от това. Ходех с жена ми през цялото време, други колеги ходеха с жените си, с приятелките си. Играли карти? До басейна? До басейна. Кога ядем? В три? В три часа закусваме? В три през нощта. В три през нощта закусихме. Но всеки знаеше какво трябва да направи на терена и ние също имахме качество. Трифон за мен е един от най-добрите за онова време. Много му се наслаждавах. много ми липсва. Този отбор играеше заедно от много години. Балъков, Лечков, Трифон Иванов, който игра в Бетис, да почива в мир, Костадинов... Имахме голям късмет, че това поколение израснахме заедно от много малки. С изключение на вратаря Михайлов и Сираков, които са с три-четири години по-големи от нас. Беше ни много лесно да четем един мач: кога трябва да пресираме, колко трябва да пресираме, да се връщаме назад, за да се защитаваме, да търсим контраатаки... Ние сами контролирахме играта."

Четете още

Христо Стоичков откровен: Мястото на внуците ми е в България

Христо Стоичков откровен: Мястото на внуците ми е в България

Попиляха Божинката и Боби М. в шоуто на Рачков

Попиляха Божинката и Боби М. в шоуто на Рачков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама