Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16190398 www.bgdnes.bg

Чутовен скандал! Шеф в БФС ЗАПЛАШИ "Локо" и "Ботев" заради сагата с националния отбор

Драмата с това къде да бъде изиграна европейската квалификация между България - Унгария става по-голяма. И замязва на турски сериал, само че с повече драма. След като община Пловдив, полицията и БФС постоянно си прехвърлят топката и още се знае къде ще се играе двубоя на 16 ноември, сега шеф в "Бояна" се е позволил да заплаши т.нар. строител на "Колежа".

Това твърди Илиян Филипов, който е управител на фирмата ДЗЗД "Колежа", която построи и довършва новия стадион "Христо Ботев" в Пловдив, преди малко пусна в нейния фейсбук профил следния пост:

Реклама

Ето какво написа той в социалната мрежа:

"Уважаеми привърженици на футбола,

Днес с мен се свърза зам.- изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че трябва да осигуря всички необходими условия около стадион "Христо Ботев", за да може да се състои мачът на националния отбор с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че единствено и само община Пловдив, като собственик на стадион "Христо Ботев", може да ми възложи подобна дейност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че ако мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на "Ботев" и "Локомотив" за стадионите.

Искам категорично да заявя, че няма да се поддам на подобни заплахи и искам това да стане достояние на футболната общественост, за да се види какви методи се ползват в БФС."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама