Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16297708 www.bgdnes.bg

Духът на Гунди възкръсна, вижте какво направиха Иван и Андрей

Иван Христов влезе в ролята на Георги Аспарухов

Духът на Гунди възкръсна на стадион "Раковски" чрез скандиранията на феновете на "Левски". Техните гласове са записани за филма, който разказва живота на Георги Аспарухов - "Гунди - легенда за любовта". По този начин присъстващите ще останат в историята с почитането на "синята светиня".

Събитието бе организирано от продуцентите на филма - Иван Христов и Андрей Арнаудов. Преди записите те и актьорът, който влиза в ролята на Гунди - Павел Иванов, отделиха време за присъстващите.

Реклама

"Нямате представа с какво притеснение говоря пред вас. Благодаря ви, че сте тук. Звучите респектиращо и убедително. Само "Левски"!", емоционален бе Павел Иванов.

Специален гост бе бившият капитан на "Левски" Владимир Гаджев. Халфът също се снима и разговаря с привържениците на клуба. Преди записите да започнат, имаше минута мълчание за бившия треньор в "Левски" Бисер Хаздай, който почина внезапно същия ден.

Павел Иванов и актрисата, която влиза в ролята на Величка Маркова - Александра Симеонова, се присъединиха към феновете за скандиранията. По трибуните имаше не малко привърженици и деца, които не са имали възможността да гледат Аспарухов. Това не попречи да възкресят духа на 60-те години и вечната любов към Гунди. С насоките на продуцентите публиката се върна към най-паметните мачове на Гунди. Един от тях е победата над ЦСКА със 7:2. Включва срещи от престоя му в "Ботев" (Пд), от младежките му години и с българския национален отбор.

Продуцентът Иван Христов през цялото време даваше напътствия на публиката какви неща трябва да скандират. При головите положения Иван влизаше в ролята на Гунди.

"Пазете се от Гунди в последните секунди", е един от емблематичните изрази на "сините" фенове. Оживя и 52 години след смъртта на легендата.

Водещият си свали якето на студа, тичаше и се правеше, че отиграва положенията. Феновете хвърлиха футболна топка към Иван, но той я подаде на Гаджев. Бившият футболист на "Левски" направи няколко трика с нея, преди да я върне на трибуните.

Реклама

Самият Иван получаваше инструкции от режисьора на филма Димитър Димитров. Забеляза се, че режисьорът държи на детайлите. Феновете се радваха всеки път когато е удовлетворен, скандирайки "Митко е доволен".

Феновете на "Левски" отново изразиха позицията си срещу БФС. Няколко пъти скандираха "оставка", като използваха и нецензурни думи към Борислав Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов.

След записите феновете получиха награди, снимки и автографи. Студеното време не можа да спре любовта към Гунди. Това беше последният снимачен ден на филма, който ще излезе през 2024 г.

Четете още

Всички викат за Гунди

Всички викат за Гунди

Вдовицата на Гунди видя паметника му (снимки)

Вдовицата на Гунди видя паметника му (снимки)

Реклама
Реклама
Реклама