Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16405398 www.bgdnes.bg

Президентът на "Славия" Венци Стефанов: Баташко клане ни чака срещу ЦСКА!

За купата "белите" излизат с 10 българи срещу десет "червени" чужденци

Баташко клане очаква "Славия" от съдията на мача срещу ЦСКА-София за Купата на България!

Двубоят е утре от 17,30 ч. на стадион "Александър Шаламанов" в "Овча купел", а победителят ще продължи на четвъртфинал в турнира. Срещата е поверена на рефера Никола Попов, който според президента на "белите" Венци Стефанов е "доказан чорбар". Шефът на "белите" е категоричен, че неговият отбор редовно е бил ощетяван от съдиите.

"Лицето Попов ще ни свири, доказан чорбар - заяви Стефанов. - Сменили са съдията в последния момент. Чудно как ги правят тези неща."

Реклама

Стефанов изреди поредица от срещи, в които според него отборът на "Славия" е бил порязан от арбитрите. "Сватбата" (съдията Ивайло Стоянов - б.а.) го слагат на ВАР, закла ни. Довиждане, айде, Гергино", коментира в свой стил Венци Стефанов. 

Очакванията преди утрешния мач за купата е треньорът на "Славия" Златомир Загорчич да заложи на 10 българи в титулярния състав. Велко Йеленкович и Мартин Георгиев ще бъдат двойката централни защитници. Ерол Дост, Емил Мартинов и Иван Минчев най-вероятно ще сформират полузащитната линия. Кристиан Добрев и Тони Тасев ще действат по крилата, а атаката ще води Галин Иванов.

Предварителната информация сочи, че наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро традиционно ще пусне отбор от чужденци и един-двама българи. Двата тима се срещнаха в мач за първенство на 1 декември и завършиха 1:1. Първо резервата на "Славия" Мартин Георгиев си вкара автогол в 67-ата минута, а в 86-ата 17-годишният Роберто Райчев изравни. В този двубой реферите, след намеса на ВАР, отмениха първо отсъдена дузпа за "белите", а след това и гол на Линдсет от ЦСКА-София за игра с ръка на Назон. И двете решения на съдиите бяха много спорни. Днес очакваме втората част на дербито, отново на стадион "Александър Шаламанов".

Четете още

Ще поднесе ли "Славия" втора изненада поред?

Ще поднесе ли "Славия" втора изненада поред?

Венци Стефанов:
Боби М. не е причина за скандалното съдийство

Венци Стефанов: Боби М. не е причина за скандалното съдийство

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама