Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16423298 www.bgdnes.bg

Психоложка спасява Тобиас Хайнц от ЦСКА

Бивша баскетболистка помага на норвежеца да преодолее своите зависимости

Психоложка помага на звездата на ЦСКА-София Тобиас Хайнц да преодолее личните проблеми. Норвежецът бе изпаднал в сериозна дупка и според слуховете е залитнал по алкохола и хазарта. По-късно стана ясно, че майката на Хайнц се бори с тежко заболяване. Халфът е провел разговори и е излял мъката си пред психоложката на "червените" Полина Хаджиянкова, която е бивша баскетболистка. Резултатът вече е налице. Норвежецът игра много слабо през последните седмици, но при победата с 1:0 над "Славия" асистира за единствения гол на Матиас Фаетон и бе с основна заслуга за отстраняването на "белите". 

Хаджиянкова работи като психолог в ЦСКА от няколко месеца, но доскоро клубът пазеше името й в тайна. Нейната майка е легендарната бскетболистка Нина Хаджиянкова, която печели Купата на европейските шампионки през 1984 г. Поли е докторант по спортна психология в НСА и преподавател. Хаджиянкова е на 36 години и е поредната спортна психоложка в българския футбол.

Същевременно БФС назначи нежелания от ЦСКА Драгомир Драганов за съдия на дербито с "Лудогорец" в неделя. След мача със "Славия" изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов обяви, че клубът не желае Драганов или Радослав Гидженов да ръководят срещата с шампионите. "Ние сме последният отбор, който ще тръгне да променя съдии - каза Филипов преди решението на Съдийската комисия. - Ние нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И миналата година заявихме за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб. Когато се бориш с шампион и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона."

Четете още

Чалгата не прощава! Норвежците в ЦСКА въртят гьобеци в дискотека

Чалгата не прощава! Норвежците в ЦСКА въртят гьобеци в дискотека

Хайнц вкарал най-красивия гол

Хайнц вкарал най-красивия гол

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама