Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16719977 www.bgdnes.bg

Загряваме за Нова година с дерби в Серия А advertorial icon

"Ювентус" и "Рома" е голямото дерби в предстоящия 18-ти кръг на италианската Серия А. Футболният двубой е насрочен за 30 декември (събота) от 21:45 часа и ще бъде последен за 2023 година в калчото. Може да бъде проследен пряко в ефира на Макс Спорт 3, а разнообразни коефициенти за залог може да откриете на сайта efbet.com.

Домакините от "Юве" са фаворити да завършат годината с успех, като коефициентът за това е 2.10*. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10*, а успех за "римските вълци" се котира на 4.10*. Към момента целите на двата тима в шампионата изглеждат различни. "Старата госпожа" води ожесточена битка за титлата, като изостава на 4 точки от лидера "Интер". В последния кръг тимът, воден от треньора Масимилиано Алегри, стигна до трудна, но сладка победа с 2:1 при гостуването си на "Фрозиноне". "Рома" от своя страна е шести в подреждането и реалистичната цел изглежда битката за Топ 4, като изоставането от четвъртия "Болоня" е три точки. Само преди дни тимът на треньора Жозе Моуриньо удари шампиона "Наполи" с 2:0 и сега е надъхан за нова голяма победа в Торино. Последната среща между "Юве" и "Рома" в Серия А се игра през март в Рим, като тогава "вълците" спечелиха с 1:0. Предишният път, когато "бианконерите" приеха този съперник у дома, резултатът бе 1:1.

Очакванията на специалистите са за позиционна битка и малко попадения. Коефициентът за под 2.5 гола в efbet е 1.47*, докато за над 2.5 гола - 2.70*. Поглеждаме и към залога "Двата отбора да отбележат", като ставката за “Да“ е 2.25*, а за “Не“ - 1.59*. Най-вероятният точен резултат е 1:0, като всеки заложен лев можете да умножите по 5.00*, ако познаете. 1:1 изглежда също като вероятен изход на дербито (5.80*), както и 0:0 (6.00*).

В часовете преди мача защитникът на "Ювентус" Бремер се договори за нов контракт с клуба. Договорът на бразилеца ще бъде удължен до лятото на 2029 година, а той ще получи и солидно увеличение на заплатата. Бремер пристигна в "Юве" от "Торино" срещу 41 млн. евро и се превърна в ключов футболист за тима на Алегри. Досега през сезона той е играл във всичките 17 мача на "старата госпожа", като само в един от тях не е бил на терена през всичките 90 минути.

Нападателят на "Рома" Пауло Дибала пък все още лекува мускулна контузия и остава под въпрос за дербито срещу бившия си отбор "Юве". Дибала работи изключително усилено, за да съкрати процеса на възстановяване, но е малко вероятно да успее за мача в събота. Мараш Кумбула обаче е пред завръщане след дълго лечение на тежка контузия.

Сръбският таран Душан Влахович бе герой за "Ювентус" в предишния кръг, носейки трите точки с късен гол, а сега отново е фаворит на efbet за голмайстор по всяко време с коефициент 2.60*. От "Рома" с най-висок шанс за попадение е Ромелу Лукаку - 3.45*. Въпреки че все още е с травма, Пауло Дибала също е сред опциите със ставка от 3.85*.

Програмата от последния за годината кръг в Серия А ни предлага и други любопитни срещи, за които efbet предоставя множество атрактивни пазари. В петък от 19:30 часа шампионът "Наполи" приема "Монца" и няма право на повече грешки, тъй като се свлече до седмата позиция в класирането. За домакинска победа коефициентът е 1.64*, равенството е 4.20*, а успех за гостите - 5.20*. В късен петъчен двубой от 21:45 часа лидерът "Интер" гостува на "Дженоа" в ролята на фаворит със ставка от 1.65*. Мачът да завърши без победител се оценява на 3.75*, а победа за домакините - 6.00*. В събота от 19:00 часа "Милан" приема "Сасуоло". Коефициентите в efbet за двубоя са: 1 - 1.47*, Х - 4.90*, 2 - 6.40*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

 

Реклама
Реклама
Реклама