Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16824852 www.bgdnes.bg

Стойчо Младенов си тръгнал от ЦСКА 1948 заради пари

Екзекутора на "Ливърпул" се задържа само 17 месеца

Стойчо Младенов си тръгна от ЦСКА 1948, като основната причина са парите.

Легендата на "армейците" беше назначен като оперативен директор на клуба на 17 август 2022 г., но си тръгна 17 месеца по-късно. "България Днес" потърси за коментар клуба, както и самия Младенов, но до редакционното приключване на броя и двете страни запазиха мълчание.

Информации за това, че в ЦСКА 1948 ще има сериозни финансови рестрикции, се появиха още през есента на миналата година. Според твърденията тогава е било подготвяно орязване на заплатите на оперативното ръководство на клуба. Начело именно със Стойчо Младенов. Говори се, че са пострадали както мениджърите на първия отбор, така и на другите два тима под шапката на ЦСКА 1948, които играят във Втора и Трета лига.

Реклама

Не е тайна, че Екзекутора на "Ливърпул", както е известен Стойчо Младенов, си тръгна със скандал и от ЦСКА-София, където беше треньор. Младенов подаде оставка след победа с 2:0 над "Славия" в първи полуфинал за Купата на България през април 2022 г. Посочената причина - неразбирателство с ръководството на клуба. Тогава Стойчо изтъкна като мотив и факта, че не участва в селекцията и не си говори със собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

"Не мога да работя повече с тези хора. Те не изпълниха обещанията си към мен. Съжалявам за феновете, защото много исках да постигнем успехи заедно. Благодаря им за подкрепата." Това е заявил Младенов пред привърженици на ЦСКА-София преди напускането си от "Армията", а думите му са цитирани от БТА.

ЦСКА 1948 официално съобщи, че се разделя с Младенов вчера късно следобед, но без да уточни причината за това решение.

Четете още

Стойчо Младенов проговори: Забравете аз да стана пак треньор!

Стойчо Младенов проговори: Забравете аз да стана пак треньор!

Стойчо Младенов: Марадона имаше очи и на гърба

Стойчо Младенов: Марадона имаше очи и на гърба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама